Τι λείπει σε αυτή τη χώρα σε πολιτικό επίπεδο; ΟΚ, πολλά. Σίγουρα όμως λείπει και ένα φρέσκο πρόσωπο, με απόψεις και θέσεις που μπορεί όχι μόνο να στηρίξει, αλλά και να υλοποιήσει. Ένας άνθρωπος που να εμπνέει σεβασμό. Βασικά, ένας Αντρέας Παπανδρέου θα λέγαμε πως λείπει, αλλά θα έπρεπε να αναιρέσουμε όλα τα παραπάνω. Ας καταλήξουμε λοιπόν στο ότι λείπει ένας Μένιος Φουρθιώτης από τη Βουλή, για να έρθει να δέσει το σουρεάλ.

Τη στιγμή που οι μαθητές πάνε στο σχολείο με τα κουβερτάκια τους, αντιλαμβάνεσαι πως το τρολ δεν είναι διαφυγή από την πραγματικότητα, αλλά η ίδια η πραγματικότητα. Ίσως για αυτόν ακριβώς τον λόγο να μη σου προκαλέσει τόσο γέλιο όσο θα θέλαμε το γεγονός ότι σύμφωνα με πληροφορίες του «Ευτυχείτε», ο Μένιος Φουρθιώτης σκέφτεται να εμπλακεί με την πολιτική.

Πριν κάποιες μέρες, ο Μένιος επισκέφθηκε τον Ιερώνυμο, για να του ζητήσει συνέντευξη για την εκπομπή του, αλλά και την ευλογία του για την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, όποτε κι αν γίνουν τελοσπάντων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν έχει γίνει γνωστό σε ποιο κόμμα θα ενσωματωθεί ο Μένιος, αλλά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θέλει να εμπλουτίσει το πολιτικό δυναμικό της χώρας με το ταλέντο του; Την ευφράδειά του; Τα moodswings του; Την συνειδητή σχέση του με τα σοβαρά πράγματα; Λίγο θεατρινισμό; Αρκετό κουτσομπολιό; Ποιος ξέρει;

Σε κάθε περίπτωση, η Κατερίνα Καινούργιου είπε πως αν είναι υποψήφιος με το κόμμα που εκείνη στηρίζει, θα τον ψηφίσει. Αυτό μας αρκεί.