Άνθρωπος είναι και ξέσπασε. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απασχόλησε ξανά την κοινή γνώμη για τους λάθος λόγους και με το χθεσινό του meltdown εξαπέλυσε πυρά προς πάσα κατεύθυνση. Τρομερή εισαγωγή, θα τη ζήλευαν τα δελτία ειδήσεων της χώρας. Με μια κατολίσθηση αναρτήσεων μέσω Τούιτερ, το χρυσό παιδί του τένις απάντησε σε όσους του ασκούν κριτική για τις πρόσφατες δηλώσεις του. Δεν πήγε πολύ καλά.

Έχουμε και λέμε: Χάρολντς, πάρτι στο Ντουμπάι (βρισκόταν ήδη εκεί βέβαια για προετοιμασία) και Τέσλα έκαναν τα social media να βουίξουν και να βάλουν στο «στόχαστρο» τον Έλληνα τενίστα. Αυτό που δεν περίμεναν οι επικριτές του, έγινε. Μην ξεχνάτε ότι έχει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει λογαριασμούς στα social, νέο παιδί είναι.

Ποστάροντας στα ελληνικά για ευνόητους λόγους, θέλησε μια σειρά από τουίτς να απαντήσει σε αυτούς που τον χλευάζουν: «Κουτσομπολέυω άρα υπάρχω», «Ο καθένας με την διαταραχούλα του», «Δεν μισώ και δεν πρόκειται να μισήσω αυτούς που σχολιάζουν. Απλά τους λυπάμαι που δεν έχουν προσωπική ζωή και ασχολούνται μαζί μου. Όμως έχει πλάκα ταυτοχρόνως, δεν θα το κρύψω» (συμφωνούμε σε αυτό), Θα σε αγνοήσουν μέχρι να σε χρειαστούν», «Στην ζωή ή θα ξεχωρίζεις και θα σε σχολιάζουν ή θα σχολιάζεις αυτούς που ξεχωρίζούν. Είναι απλό».

Το καλύτερο τουίτ το κρατήσαμε για το τέλος. Γράφει λοιπόν ο Στέφανος Τσιτσιπάς, «Όποιος δεν έχει ζωή ασχολείται με με την ζωή των άλλων». Κάπου εκεί εμφανίστηκαν οι Τελεταί Μπούκουρας και με ένα μακάβριο μπάκχαντ/απάντηση/άπιαστο πόντο, έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους. Ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες σας.

https://twitter.com/hashtag/%CE%A4%CE%95%CE%9B%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%99_%CE%9C%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%91%CE%A3?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw