Τι έπος ήταν αυτό! Πόσο συγκλό αστεία είναι η Αποστολία Ζώη; Αυτό το Τζιεντιεμ περιμέναμε.

Διονύσης Ατζαράκης και Θωμάς Ζάμπρας ένώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και μετά το Big Brother και το The Bacelor, ήρθε η ώρα του GNTM.

Με τη συμμετοχή του Ραφαέλο (Θωμάς Ζάμπρας) που σταμάτησε τα αγγλικά στο Palso και την Ζακλίν (Τζωρτζίνα Λιόση) που βγαίνει Τσάκι το κουκλάκι στο κόνσεπτ φωτογράφισης “σας κάνουν ντου συνδεσμίτες και σας κοπανάνε με καδρόνια». Η ατάκα του  Ατζαράκη σε ρόλο Μπράτη “προτιμώ από αυτό το περπάτημα να πέσεις κάτω και να έρθεις με βαρελάκια ενώ τραγουδάς Καζαντζίδη και τρως ένα πιτόγυρο” ίσως γράψει ιστορία.

Έχω λιώσει με την Τζωρτζίνα Λιώση (#έπρεπε). Θέλω να την ακούω να τραγουδάει το Υπάρχω. Κάθε μέρα.

Η αισθητική του βίντεο είναι βγαλμένη από τις Οικογενειακές Ιστορίες, εσκεμμένα κι αυτό είναι φαντασμαγορικά καλό. Η Νάντια Μπουλέ είναι πιο καλή κακιά  από την Βίκη Κακιά στο ρόλο της. Με την επιστροφή στην κανονικότητα ο Θωμάς Ζάμπρας καλό θα ήταν να τυπώσει tshirt “πες τα με την πεταμένη”. Ο Ηλίας Φουντούλης στο ρόλο του Δημήτρη Σκουλού πετσοκόβει (ή μήπως θα έπρεπε να λέγαμε ψιλοκόβει) μοντέλα.

Πέρασαν πέντε λεπτά για να καταλάβω ότι η Ζενεβιέβ ήταν ηθοποιός. H Αποστολία Ζώη είναι αποκάλυψη. “Εμένα μ’αρέσει”. Το κονσέπτ με στραπόν αν το δούμε σε φωτογράφιση, θα ξέρετε από που το κλέψανε.  Αν ήμουν η Βίκυ Καγιά θα ζητούσα,  βλέποντας το χιουμοριστικό βίντεο του Διονύση Ατζαράκη, να με συμπεριλάβει στο “Masterchef, αλλά Καλύτερο”, σε ρόλο μάγειρα που μιλά αγγλικά και τραγουδάει Supercalifragilisticexpialidocious ανάποδα, κάνοντας κατακόρυφο.

Μεταξύ μας, κακώς βρίσκεσαι εδώ αν δεν έχεις πατήσει ήδη το play στο βίντεο παραπάνω. Άντε, τι κάθεσαι;