Και σε ρωτάω: τι πιθανότητες έχει κάποιος να γεννηθεί με το πρόσωπο, το ύψος και τη σωματοδομή του Armie Hammer; Ναι, καμία. Πες με υπερβολική, αλλά νιώθω ότι ενδέχεται να μιλάμε για τον πιο όμορφο άντρα στον κόσμο. Ενώ περιμέναμε πως ο Hammer θα μας απασχολούσε μόνο με την ομορφιά του, το love story του με τον Τιμοτέ Σαλαμέ στο Call Me By Your Name και με τους επόμενους ρόλους του, ο ίδιος φαίνεται αποφάσισε να τη δει φετιχιστής κανίβαλος, με φαντασιώσεις βιασμού και… κομμένα δάχτυλα.

Μέσα από κάποια προσωπικά του μηνύματα που έχουν διαρρεύσει, ο Hammer κατέληξε να κατηγορείται για κανιβαλισμό και ασυνήθιστες σεξουαλικές πράξεις. Τα μηνύματα κυκλοφόρησαν στο Instagram και θα τα λέγαμε άβολα. Σε ένα από αυτά φαίνεται να γράφει: «Θα είμαι πολύ άτακτος και kinky μαζί σου», «Χρειάζομαι να πιω το αίμα σου. Γιατί κρατάς απόσταση;», «Είμαι 100% κανίβαλος», και «Θέλω να σε φάω».

Ναι, είναι άβολο, αλλά έχει και συνέχεια

Σε άλλα μηνύματά του που διέρρευσαν φαίνεται να λέει σε κοπέλα με την οποία έβγαινε, πως ήθελε να της κόψει ένα δάχτυλο, για να το κουβαλάει μαζί του. Επίσης της δήλωνε πως θέλει να την κάνει σκλάβα του και πώς έτσι λειτουργεί η ψυχή του.

Πριν τοποθετηθεί για το ζήτημα, ο ίδιος φαίνεται να είχε πει σε ένα τηλεφώνημα πως τα μηνύματα φαίνονται περίεργα, γιατί τα διαβάζει ο κόσμος εκτός context.

Σύμφωνα με το Paper, για το hate που δέχεται τις τελευταίες μέρες με αφορμή τα μηνύματα, δήλωσε: «Δε σκοπεύω να απαντήσω σε αυτούς τους ηλίθιους ισχυρισμούς», ενώ στη συνέχεια θέλησε να ξεκαθαρίσει πως απέρριψε έναν ρόλο δίπλα στη Jennifer Lopez για τις ανάγκες της ταινίας “Shotgun Wedding”, επειδή δεν ένιωθε ΟΚ να αφήσει τα παιδιά του για τέσσερις μήνες, κάνοντας γυρίσματα.

“Υπό το πρίσμα των φαύλων και ψευδών διαδικτυακών επιθέσεων εναντίον μου, δεν μπορώ με καλή συνείδηση να αφήσω τώρα τα παιδιά μου για 4 μήνες για να γυρίσω μια ταινία στη Δομινικανή Δημοκρατία.”