Πόσο ανατρίχιαζες όταν άκουγες το όνομά της Κλαρίς Στάρλινγκ από τα χείλη του αιμοδιψή Χάνιμπαλ; Αθώες εποχές. Το 1991 η Τζόντι Φόστερ υποδύθηκε μια πράκτορα του FBI που έμεινε εμβληματική στην κινηματογραφική ιστορία. Στη σειρά του CBS, που θα κάνει την πρεμιέρα της στις 11 Φεβρουαρίου πρωταγωνιστεί η Ρεμπέκα Μπριντς στον ρόλο που έκανε διάσημο η Τζόντι Φόστερ.

https://www.youtube.com/watch?v=c_4HZlFX_WM

Η υπόθεση της σειρά έχει ως εξής: Η Κλαρίς επιστρέφει στη Δυτική Βιρτζίνια ένα χρόνο μετά τη σύλληψη του κατά συρροή δολοφόνου Μπούφαλο Μπιλ. Ανακαλύπτει ότι η φήμη προηγείται του ονόματός της και όλοι έχουν τρομερές προσδοκίες από εκείνη. Πέφτει φυσικά θύμα σεξισμού στην επαγγελματική της ζωή. Η ιστορία διαδραματίζεται στο 1993, ένα χρόνο μετά τα όσα συνέβησαν στη “Σιωπή των Αμνών” και το σενάριο εστιάζει στην προσωπική ιστορία της Στάρλινγκ. Θα πρέπει να διαχειριστεί υποθέσεις βιασμού με πιθανούς θύτες υψηλόβαθμα πρόσωπα της πολιτικής σκηνής της Ουάσινγκτον.

Στο “Clarice” θα μάθουμε για τα παιδικά τραύματα της πρωταγωνίστριας και τη μάχη με τους δικούς της δαίμονες. Θα έχει τα προσωπικά της θέματα να αντιμετωπίσει. Ο Χάνιμπαλ δεν θα εμφανιστεί ούτε σε ρόλο γκεστ μιας και κάτι περίεργο παίζει με τα δικαιώματα. Την πρωταγωνίστρια πιθανότατα την έχει δει και στη σειρά “Pretty Little Liars” όπου υποδύθηκε τη Νικόλ Γκόρντον σε δύο σεζόν της πετυχημένης σειράς. Fun fact: έχει παίξει σε ταινία Μπόλιγουντ.

“Μετά, από περισσότερο από 20 χρόνια σιωπής, είμαστε στην ευχάριστη θέση να δώσουμε ξανά φωνή σε έναν από τους πιο ανθεκτικούς ήρωες της Αμερικής, στην Κραρίς Στάρλινγκ”, δήλωσε ο Κούρτζμαν στο Deadline και συμπλήρωσε: “Η γενναιότητα και η πολυπλοκότητα της Κλαρίς άλλα όλα στην πορεία, ακόμα κι όταν η προσωπική της ιστορία παρέμεινε στο σκοτάδι. Αλλά σήμερα αυτό που χρειαζόμαστε να δούμε είναι η δική της ιστορία, ο αγώνας της, η ανθεκτικότητας της, η νίκη της. Η ώρα της είναι τώρα και για πάντα”