«Netflix αγάπη μου, έλα πάρε τον Σωτήρη Τσαφούλια από εδώ», έγραφε η Ζωή Δημητρίου τις προάλλες, αφού κατάφερε να τελειώσει τον δεύτερο κύκλο της σειράς “Έτερος Εγώ” και από ό,τι φαίνεται το σύμπαν αποφάσισε να της κάνει το χατίρι ή να πάρει σοβαρά την ολόσωστη πρότασή της. Σε άλλα νέα, η σειρά “Έτερος Εγώ” είναι ένα βήμα πριν κλείσει συμφωνία με την πλατφόρμα και αν όλα πάνε καλά θα μπορούμε να μιλάμε για την πρώτη ελληνική σειρά στο Netflix.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», η σειρά με την υπογραφή του Σωτήρη Τσαφούλια, βρίσκεται στα μισά της διαδρομής για να βρει τη θέση της ανάμεσα στις υπόλοιπες σειρές του Netflix. Οι συζητήσεις μεταξύ ανθρώπων της σειράς φαίνεται να είναι σε ένα πολύ καλό και προχωρημένο στάδιο, γεγονός που μεταφράζεται σε παγκόσμια δυνατότητα απόλαυσης και βύθισης στον σκοτεινό κόσμο του «Έτερος Εγώ».

Η σειρά φαίνεται να βάζει τικ στις προδιαγραφές του Netflix που χωρίζονται σε πέντε στάδια, προκειμένου να ενταχθεί στο περιεχόμενό του. Με λίγα λόγια, οι δυο πρώτοι κύκλοι της σειράς, «Χαμένες Ψυχές» και «Κάθαρσις» καλύπτουν όσα απαιτεί το Netflix σε επίπεδο αισθητικής και ποιότητας. Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν το επόμενο διάστημα και θα έχουμε να λέμε πως ελληνική σειράρα έκανε την αρχή για ελληνική παρουσία στην πλατφόρμα.

Ο δεύτερος κύκλος του “Ετερός Εγώ” έκανε πρεμιέρα πριν λίγες μέρες στην Cosmote TV.