Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει να επιδείξει μια σειρά από εκπληκτικές cameo εμφανίσεις και ήταν λογικό κάποτε οι φίλοι της έβδομης τέχνης να αναρωτηθούν για ποιο λόγο δεν του έχει απονεμηθεί ένα Όσκαρ για την γενικότερη συνεισφορά του στον κινηματογράφο.

Τελευταία μας απογοήτευσε όμως με την συμπεριφορά του και την εισβολή των οπαδών του στο Καπιτώλιο και οι μέχρι χθες θαυμαστές των ικανοτήτων του προέδρου στην μεγάλη οθόνη, απαιτούν την αφαίρεσή του από το Home Alone 2. Όχι και να στιγματίσει μία από τις ταινίες των παιδικών μας χρόνων.

Πριν φτάσουμε εκεί, ας θυμηθούμε την εμφάνισή του στην «Μάχη των Δισεκατομμυριούχων». Ναι, ο Ντόναλντ Τραμπ, ο πρόεδρος της Αμερικής και πλανητάρχης, είχε εμφανιστεί και στο WWE

Οι χρήστες του Twitter, σε μία προσπάθεια να σώσουν οτιδήποτε αν σώζεται, πρότειναν με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο να γίνει η απαραίτητη αλλαγή προσώπων με την βοήθεια της τεχνολογίας. Το κανάλι CBC πάντως, έχει ήδη αφαιρέσει τη σκηνή που ο μικρός Μακόλεϊ Κάλκιν ζητά τη βοήθεια του Τραμπ.

Όπως είχε αποκαλύψει ο Κρις Κολόμπους, σκηνοθέτης του Home Alone 2, o Τραμπ αρνήθηκε τα χρήματα της παραγωγής για γυριστεί η σκηνή στο Plaza Hotel, δικής του ιδιοκτησίας τότε. Αντί χρηματικού ποσού, ο πρόεδρος είχε ζητήσει cameo εμφάνιση. Όπως θα θυμάστε, την έκανε.

Ιδού οι προτάσεις από τον κόσμο του Τουίτερ για την αντικατάσταση του Ντόναλντ Τραμπ:

https://t.co/T1ATVSxfkC

https://t.co/SzLbNjh9y3

https://t.co/r4mObFZC37

https://t.co/3nNE8NNGph