Με μια συνέντευξή του στην εκπομπή Pop Up, ο Βαλάντης, όντας μη διαχειρίσιμα αποκαλυπτικός, κατάφερε να ραγίσει την καρδούλα μας, διαβάζοντας μπροστά στην κάμερα το μήνυμα χωρισμού που του έστειλε η πρώην σύντροφός του. Ο ίδιος, πριν από αυτό, ανέφερε πως πρόκειται για μια σχέση που θέλει να διαγράψει εντελώς από τη μνήμη του, αλλά ας είμαστε λίγο άνθρωποι: πονάει ο χωρισμός, διάολε. Ειδικά, όταν έρχεται και με μήνυμα-δολοφονία ηθικού, σαν αυτό που έλαβε ο Βαλάντης.

«Αλίμονο κι αν παραδέχεσαι τους λόγους που σε παράτησα. Δεν έχεις τόσα κότσια. Είσαι ένας εγωκεντρικός άνθρωπος που θέλεις να σε υπηρετούν, να σε προσέχουν, να σου χρυσώνουν το χάπι, να ασχολούνται όλοι μαζί σου επειδή έτυχε να έχεις καλή φωνή, και επειδή έτυχε να κάνεις επιτυχίες μια εποχή, χωρίς από τότε να προσφέρεις τίποτα στην κοινωνία, ούτε στα παιδιά σου, ούτε στις γυναίκες που είχες δίπλα σου».

Αυτό του έγραψε η πρώην σύντροφός του και ο τραγουδιστής το διάβασε με ακραίο θάρρος μπροστά στην κάμερα κόβοντας τις ψυχούλες μας στα δυο, φέρνοντάς μας μνήμες από αχάριστους και αχάριστες.

Μεταξύ, άλλων, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στο bullying που έχει δεχτεί σε μικρότερη ηλικία, λόγω κιλών, καταδικάζοντας όσους σήμερα μιλούν για την τραγικότητα του bullying, για υποκρισία. Όλα αυτά, με καλυμμένα με νάιλον ρούχα, για να τα προστατεύσει, όπως είπε, από τον κορωνοϊό.

Τώρα το μόνο debate στο μυαλό μας είναι αν μας ράγισε ο Βαλάντης την καρδούλα περισσότερο από τον Ρένο Ρώτα που έμαθε την άβολη αλήθεια για την πρώην του από δημοσιογράφους.