Λίγες οι ώρες του. Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο καταλληλότερος και πιο ικανός πρόεδρος που γνώρισαν οι ΗΠΑ μετά τον Ρίτσαρντ Νίξον, οδεύει προς το τέλος της θητείας του. Οι αντίπαλοί του σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσουν ακόμα και άρθρο παραπομπής του διότι τον θεωρούν επικίνδυνο. «Fake news» θα έγραφε ο ίδιος αν είχε Τουίτερ, δεν έχει όμως, του το στέρησαν και αυτό, όπως στερούν από εμάς το αίσθημα της ασφάλειας που μας παρείχε ο πλανητάρχης.

Πολλοί θα πουν πως ο Τραμπ δεν έπρεπε ποτέ να βρεθεί σε μία τόσο σημαντική θέση, πως οι αποφάσεις του έβαλαν σε κίνδυνο τόσο τη χώρα του όσο και τον υπόλοιπο κόσμο. «Fake news» θα πούμε εμείς αυτή τη φορά, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για χάρη του. Ζηλεύουν τα όσα έχει καταφέρει στη ζωή του, το επιχειρηματικό του δαιμόνιο, τα δάνεια, τις εξαιρετικές του σχέσεις με το αντίθετο φύλο και πως ποτέ του δεν τον κατηγόρησαν για… Δεν μπορούμε ούτε να το ξεστομίσουμε.

Στις 6 Ιανουαρίου είδαμε μέχρι πού μπορούν να φτάσουν οι αντίπαλοί του. Μέλη των ANTIFA εισέβαλλαν στο Καπιτώλιο με σημαίες και καπέλα του Ντόναλντ Τραμπ ώστε να δημιουργήσουν λάθος εντυπώσεις. Δυστυχώς τα κατάφεραν. Ο τηλεοπτικός Ηρακλής, όμως, Κέβιν Σόμπρο, ήταν εκεί για να ρίξει λίγο από το φως του στο αιώνιο σκοτάδι της παραπληροφόρησης παρά τις κραυγές πολέμου από τη Ζήνα. Ο πρόεδρος δεν θα το βάλει κάτω, θα συνεχίσει να μάχεται για το συμφέρον των Αμερικανών από άλλα πόστα, λιγότερο φαντεζί αλλά πιο σημαντικά καθώς θα έχει άμεση επαφή με τον αμερικανικό λαό.

Βρήκαμε με τι θα ασχοληθεί ο Ντόναλντ Τραμπ μετά την άδικη ήττα από τον Τζο Μπάιντεν στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου και με ποιον τρόπο θα καταφέρει να αποκαταστήσει το όνομά του. Εις το επανιδείν, φίλε Ντόναλντ.

Εκπαιδευτής τίγρεων – Πρωταγωνιστής στο νέο Tiger King

Αν έχετε δει αυτό το trash έπος του Netflix, τότε γνωρίζετε πως ο απερχόμενος πρόεδρος θα μπορούσε να είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην όλη ιστορία. Σπόιλερς δεν θα γίνουν για ευνόητους λόγους. Θα παραθέσουμε όμως ένα από τα τραγούδια και βίντεο κλιπ του τρομερού και φοβερού Τζο Εξότικ, του τύπου που έκανε τη χαίτη παγκόσμιο τρεντ για το 2020. Πείτε μας με το χέρι στην καρδιά, δεν αξίζει ο Ντόναλντ Τραμπ μια εξίσου ακριβοπληρωμένη παραγωγή για τη νέα του ασχολία;

https://www.youtube.com/watch?v=WB6wYVCEY3w

Τρολ στο Τουίτερ

Μία αγαπημένη του συνήθεια, είναι να γράφει τις σκέψεις του στο Τουίτερ. Δυστυχώς, δεν θα έχει πια αυτή τη δυνατότητα αφού το μπλε πουλάκι πέταξε και του έκανε ban μετά τα όσα πρωτόγνωρα έγιναν στο Καπιτώλιο τις προηγούμενες μέρες. Με λίγα λόγια, ο «πορτοκαλί πρόεδρος» δεν θα μοιραστεί ξανά τις ιδέες του μαζί μας. Ή μήπως όχι; Ο Τραμπ φημίζεται για την εξυπνάδα του και την προνοητικότητα του και έτσι έχει ήδη δημιουργήσει μια στρατιά από ψεύτικα προφίλ για να ασκήσει σκληρή κριτική στον Τζο Μπάιντεν. Θα πληρώνεται από τον εαυτό του σε μια διαδικασία που μοιάζει ύποπτη, κάνει θόρυβο και στάζει νερά.

Πωλητής γουνών με κέρατα

Ο Τζέικομπ Άντονι Τσάνσλεϊ ή αλλιώς «ο Σαμάνος της QAnon» είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής των ημερών. Η αμφίεσή του σχολιάστηκε έντονα και επισκίασε κατά κάποιον τρόπο τη δουλειά των υπολοίπων που μπούκαραν βίαια στο Καπιτώλιο. Τα memes που ακολούθησαν με τον ίδιο πρόκειται να μας ακολουθήσουν για αρκετό καιρό και γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ένας επιχειρηματίας που βλέπει μπροστά, σκέφτεται σοβαρά να γίνει πωλητής γουνών με κέρατα.

Σχολιαστής στο Fox News

Ο αγώνας του κατά των fake news μας είχε συγκινήσει όλα αυτά τα χρόνια. Σχεδόν σε κάθε ομιλία του έκανε αναφορά στις ψευδείς ειδήσεις που είχαν σκοπό να μειώσουν το έργο του και να βλάψουν την εικόνα του. Για το λόγο αυτό ενδέχεται να γίνει σχολιαστής στο Fox News, ένα δίκτυο που έγινε γνωστό για την τίμια δημοσιογραφική του δουλειά  και την αμερόληπτη κάλυψη των γεγονότων υπέρ των Ρεπουμπλικανών.