Είναι η φάση που είναι τόσα πολλά αυτά που σκέφτεσαι αλλά δεν ξέρεις τι να γράψεις. Η αγαπημένη σε όλους (νοτ) Ελληνική Αστυνομία, όταν δεν γίνεται κριντζ με τα σποτάκια για τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των γιορτών, πάντα φροντίζει για την προστασία των πολιτών, που δείχνει σεβασμό και κυρίως είναι εφαρμόζει απαρέγκλιτα τις διαταγές είτε πρόκειται για διαδηλωτές είτε για πιστούς – γνωστά αυτά, δεν χρειάζεται να τα επαναλαμβάνουμε. Πριν λίγες ώρες, λοιπόν έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες σχετικά με μια σημερινή επιχείρησης στη Δυτική Αττική με τη συμμετοχή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε., της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής και της Υποδιεύθυνσης Επιχειρησιακών Δράσεων Δυτικής Αττικής. Αυτό λοιπόν το super line-up που θα το ζήλευαν τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ του πλανήτη, προέβη σύμφωνα με το επίσημο Δελτίο Τύπου, προέβη στη σύλληψη πέντε ημεδαπών και στην κατάσχεση όπλων και ναρκωτικών.

Οκ, δεν θα ασχολιόμασταν καν, αν η επίσημη ανακοίνωση δεν συνοδευόταν από μία ακόμα φωτογραφία, μια σουρεαλιστική έκπληξη, ένα απρόσμενο δώρων. Εκεί λοιπόν που τα άρτια εκπαιδευμένα «λαγωνικά» της ΕΛΑΣ μετρούσαν ποσότητες ναρκωτικών και φωτογράφιζαν όπλα, είπαν να κατασχέσουν και μια καλόγουστη, χρυσαφένια καρέκλα με τον Pablo Escobar, ένα κάκο κράμα merch “Narcos” και “Σημαδεμένου”.

????Συλλήψεις και κατασχέσεις στη Δυτική Αττική❗ ▪Συνελήφθησαν (5) ημεδαποί, από τους οποίους (2) εμπλέκονται σε υποθέσεις…

Δημοσιεύτηκε από Ελληνική Αστυνομία στις Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2021

Και επειδή πολλά έχουν δει τα μάτια μας, ιδού και η φωτό της καρέκλας.

H κλασική άσπρόμαυρη φωτό του χαμογελαστού Εσκομπάρ, λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του από τις Αρχές του Μεξικού, συνοδεύεται από τη λεζάντα “El Patron del Mal”, δηλαδή “το αφεντικό του κακό”. Αν κρίνουμε από το παραπάνω post, το Netflix είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στις τάξεις της ελληνικής αστυνομίας. Πέρα όμως από το Narcos, που έχει ολοκληρωθεί από το 2018, έχουμε να τους προτείνουμε και μερικές ισπανόφωνες σειρές, μερικές σκανδιναβικές, ενώ αν θέλουν κάτι σε εποχής υπάρχει και το Βridgerton.

Το δικό μας μυαλό, μόνο στη δημοφιλία του Netflix πάει και όχι σε κάποιον κρυφό θαυμασμό για τον Πάμπλο Εσκομπάρ, ο οποίος φροντίζει  τους συγγενείς του ακόμα και μετά τον θάνατό του.