Ο πρώην ποδοσφαιριστής μάς έχει συνηθίσει σε παραληρήματα τόσο εθνικά όσο και ομοφοβικά. Μπορεί κάποιος να ξεχάσει τα όσα ανέφερε για την φωτογραφία που ανέβασε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ για την ημέρα του πατέρα; Δύσκολο.

Το τελευταίο του «χτύπημα» έχει να κάνει με τον σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο και αυτό διότι βρίσκεται την αφίσα της επιτροπής Greece 2021 για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση, μαζί με άλλα σημαντικά πρόσωπα της χώρας.

Ποια ήταν η αντίδρασή του μόλις είδε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο; Αυτή που περιμέναμε, άλλωστε, Τσιάρτας είναι αυτός, φυσικά και θα έκανε το δικό του σχόλιο. Σύμφωνα με τον ίδιο, η «απαράδεκτη επιτροπή Greece 2021 προσπαθεί να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200 χρόνων» συμπληρώνοντας πως σέβεται όμως τον Γιάννη. Με λίγα λόγια, κάνει τη χρήση του «ναι, αλλά».

«Για άλλη μια φορά έρχεται αυτή η απαράδεκτη επιτροπή Greece 2021, να προσπαθήσει να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200 χρόνων. Σέβομαι και εκτιμώ την προσπάθεια που καταβάλει ο Αντετοκούμπο στο NBA και μπράβο του. Όμως στη φωτο που βλέπετε θα έπρεπε να ήταν κάποιο απ’ τα παιδιά του /87 στο μπάσκετ, του ‘04 στο ποδόσφαιρο, του ‘05 πάλι στο μπάσκετ ή κάποιος/α Ολυμπιονίκης. Όσο και να θέλει αυτή η Επιτροπή και η τραγική Γιάννα, δε πρόκειται να αλλάξουν οι χρυσές στιγμές του Ελληνικού αθλητισμού. Αποδεικνύεται μεγάλο το λάθος της κυβέρνησης να της αναθέσει την ευθύνη αυτή. Προσωπικά αηδιάζω και μόνο που τη βλέπω. Κάποιος να της πει της κυρα Γιάννας ότι η ιστορία έχει γράψει και δεν ξαναγράφεται».

To ποστ του στο Facebook:

Για άλλη μια φορά έρχεται αυτή η απαράδεκτη επιτροπή Greece 2021, να προσπαθήσει να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200…

Δημοσιεύτηκε από Vasilis Tsiartas στις Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2021