Μπορεί να μην χρειάστηκε να βγάλει την χαρακτηριστική της κραυγή, αυτό δεν σημαίνει όμως πως η τηλεοπτική Ζήνα, ή αλλιώς Λούσυ Λόουλες, δεν έβαλε στη θέση του έναν άλλο αγαπημένο μας τηλεοπτικό χαρακτήρα, τον Κέβιν Σόμπρο. Ο Ηρακλής, που μας αναγκάζει να επιλέξουμε μεταξύ του έργου του και των όσων πιστεύει (θα πάμε με το πρώτο), θεωρεί πως οι εισβολείς στο Καπιτώλιο ήταν ANTIFA. Ας επέμβει η Ήρα κάποια στιγμή γιατί δεν πάει άλλο.

Ο Κέβιν Σόμπρο είναι γνωστός υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ και έκανε retweet μια φωτογραφία με τον περίεργο τύπο που φορούσε κέρατα, σχολιάζοντας «δε μου μοιάζουν και πολύ πατριώτες». Με αυτό τον τρόπο έδειξε να πιστεύει ότι πρόκειται για αριστεριστές ταραξίες μεταμφιεσμένους σε οπαδούς του Τραμπ. Και κάπου εκεί, ίσως με μια εντυπωσιακή εναέρια κωλοτούμπα, εμφανίστηκε η Λούσυ Λόουλες.

https://t.co/ABZG2s0G4v

 

Η Ζήνα, χωρίς να ασκήσει σωματική βία αλλά τη λογική της, του απάντησε με αρκετή δόση ειρωνείας «Όχι, αγάπη. Δεν είναι πατριώτες. Είναι ιπτάμενες μαϊμούδες, εγχώριοι τρομοκράτες, ηθοποιοί της QAnon. Είναι οι ηλίθιοι που κάνουν τις βρομοδουλειές που εσύ και οι άνθρωποι σαν εσένα τους λέτε να κάνουν». Κάπου εκεί σίγουρα χάλασε μια και καλή η ερωτική τους περιπέτεια.

Περιμένουμε να δούμε τη στάση που θα κρατήσουν ο Ιόλαος και η Γαβριέλλα μετά τον εμφύλιο που ξέσπασε.