Από ψεκασμένα tweets, έχουμε και αυτό του τηλεοπτικού Ηρακλή για τους ANTIFA στο Καπιτώλιο

Δεν ήταν Τραμπικοί. ANTIFA ήταν.

Από ψεκασμένα tweets, έχουμε και αυτό του τηλεοπτικού Ηρακλή για τους ANTIFA στο Καπιτώλιο

Δεν ήταν Τραμπικοί. ANTIFA ήταν.


Ακριβώς τη στιγμή που όλοι σοκαρισμένοι παρακολουθούσαμε όσα συνέβαιναν χθες στο Καπιτώλιο, το τηλεοπτικός Ηρακλής προσέφερε στον διασκεδαστικό κόσμο του ίντερνετ μια ψεκασμένη εξήγηση των γεγονότων. Για να μη στα πολυλογούμε, ο Kevin Sorbo κατέληξε στο συμπέρασμα πως οι εισβολείς ήταν ANTIFA.

Ο ηθοποιός φαίνεται να μη θορυβήθηκε από το γεγονός πως τα πανό που κατέκλεισαν το Καπιτώλιο και αίθουσες της Γερουσίας ήταν γεμάτα με συνθήματα υπέρ του Τραμπ. Ούτε από το γεγονός πως ο ίδιος ο Ρεπουμπλικανός Πρόεδρος «χάιδεψε» τα αυτιά όσων απείλησαν με τον πιο ακραίο τρόπο τη Δημοκρατία, ενθαρρύνοντας τη βία με τον τρόπο του. Ναι, ο Sorbo έχει άλλη άποψη, από εκείνες που είδαμε αρκετές φορές να γράφονται σε σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις του Τραμπ. «Αυτοί που εισέβαλαν στο Καπιτώλιο ήταν ANTIFA μεταφιεσμένοι σε οπαδούς του Τραμπ», μας ενημέρωσε με ένα μήνυμά του στο Twitter και μας έκανε να αφήσουμε πίσω κάθε κρυφή, ένοχη νοσταλγία για τις φορές που τον είδαμε και κάπως σαν ήρωα. ΟΚ, παιδιά ήμασταν. 

Στο μεταξύ, η ψεκασμένη τοποθέτηση έγινε αφορμή για να τον βάλει στη θέση του ο Matthew Mercer, ηθοποιός που έχει υποδυθεί τον Ηρακλή σε άλλη μεταγενέστερη σειρά. Ο Mercer έγραψε πως αισθάνεται άσχημα που μοιράστηκε την ίδια οθόνη μαζί του.

Σουρεάλ, αλλά αληθινό: η βαθιά τομή της διχασμένης αμερικανικής κοινωνίας γίνεται κάτι παραπάνω από εμφανής, με τους πιο απρόσμενους τρόπους. Προχωράμε.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα