Φυσικά και το κωμικό ταλέντο του Τζέισον Σουντέικις είναι τεράστιο και τον ευχαριστούμε που υπάρχει. Με βαθμολογία 8,7 στο IMDb ξέρεις ότι για δέκα μισάωρα επεισόδια θα περάσεις υπέροχα.  Η υπόθεση είναι σχετικά απλή: Προπονητής του αμερικανικού φούτμπολ που δεν έχει ιδέα για ποδόσφαιρο (δεν ξέρει καν πόσα ημίχρονα υπάρχουν) προσλαμβάνεται από Αγγλίδα θεότητα Ρεμπέκα που είχε την ατυχία να είναι παντρεμένη με γυναικά πρόεδρο ομάδας, τον οποίο χώρισε και του πήρε την AFC Richmond. Στο πρώτο επεισόδιο η ερώτηση του δημοσιογράφου του Guardian είναι το highlight για τον γλυκούλη Τεντ Λάσο που οι οπαδοί της ομάδας τον θεωρούν άμπαλο άμα τη εμφανίσει. Τον τρολάρει όλη η χώρα. 

Οι ατάκες του προπονητή είναι σαν να βλέπεις stand up κωμικό να κάνει σόου. Απλά πολύ καλύτερες. Επιπέδου Premier League καλύτερες. Κατάφεραν να κάνουν μια τηλεοπτική σειρά για ποδόσφαιρο αστεία σε γυναικείο κοινό. Έπος. Είναι σαν την Έμιλι που πήγε να δουλέψει στο Παρίσι χωρίς να ξέρει πώς να παραγγείλει καφέ και κρουασάν. Αυτός ο προπονητής δεν ξέρει καν πώς παίζεται το ματσάκι και παραμένει αφελέστατα αισιόδοξος και ανήμπορος να αντιληφθεί την κυνικότητα των Άγγλων. Που ορκίζονται σε τρία πράγματα: στη Βασίλισσα, στην μπίρα και στην μπάλα.  

https://www.youtube.com/watch?v=3-7OSa0pXfw

Φυσικά και οι Ευρωπαίοι ενοχλούνται από τους Αμερικανούς. Είναι ένας άγραφος νόμος. Είτε είναι τουρίστες είτε Πρόεδροι. Πως έφτασε ο Τζέισον Σουντέικις από μια viralια για την διαφήμιση του NBC Sports να αποκτήσει δικό του σόου εξηγείται με έναν μόνο τρόπο. Απόλυτο. Την δύναμη των social media και του κοινού να επηρεάζει το περιεχόμενο κάθε πλατφόρμας που ζητά τη συνδρομή του για να υπάρξει. Είναι ο ιδανικός προπονητής που θα προσλάβει μια γυναίκα με σκοπό να κάνει τον πρώην άντρα της να πονέσει. Υποβιβάζοντας το καμάρι του.

Παραγωγός και σεναριογράφος της σειράς είναι ο Μπιλ Λόρενς των Scrubs, Cougar Town και The Nanny. Οπότε να περιμένετε έξυπνους διαλόγους. Είναι απολαυστικές οι γκάφες του Λάσο που δεν πίνει τσάι, δεν ξέρει τον ορισμό του οφσάιντ και δεν τρώει ινδικό. Αλλά αυτά περιμένεις όταν βλέπεις έναν Αμερικανό σταρ σε ένα αγγλικό sitcom.  Ειδική μνεία στον Νικ Μοχάμεντ που χωρίς την παρουσία αυτή η σειρά δεν θα ήταν τόσο αστεία.

https://twitter.com/hashtag/FYC?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Φυσικά και οι Άγγλοι δημοσιογράφοι την κατακρεούργησαν, όπως συνέβη με τους Γάλλους και την Έμιλι. Ωστόσο ξεκάθαρα ήταν η καλύτερη σειρά της Apple TV+ (όλοι θέλουν να ξεχάσουν τη σειρά του Τζέισον Μομόα). Η δεύτερη σεζόν θα είναι καλύτερη, και ανανεώθηκε πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα. Θα το λατρέψετε.