Παράνομο πρωτοχρονιάτικο πάρτι με μόλις 2,5 χιλιάδες άτομα έκαναν σε ένα μικρό γαλλικό χωριό, που κράτησε μέχρι το πρωί του Σαββάτου όπου και το σταμάτησε η γαλλική αστυνομία και για να μπει καλά ο χρόνος, μοίρασε και περίπου 1200 πρόστιμα στους παρευρισκόμενους.  Το γαλλικό υπυργείο εσωτερικών στην ανακοίνωση του αναφέρει πως οι διοργανωτές θα τιμωρηθούν παραδειγματικά ενώ έγινε και κατάσχεση του εξοπλισμού που χρησιμοποιήθηκε στο πάρτι. 

Σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της περιοχής, ο περιφερειακός αξιωματούχος υγείας, Stephane Mulliez, δήλωσε ότι οι συμμετέχοντες δεν τηρούσαν τα μέτρα προστασίας, πράγμα περίεργο για rave party καθώς είναι γνωστό ότι όταν κάποιος κάνει πάρτι με 2.5 χιλιάδες άτομα εν μέσω πανδημίας, έχει ως βασική προταιρεότητα και αξιά να τηρηθούν όλα τα μέτρα προφύλαξης. Κάποιο λάθος θα έγινε εκεί, αλλά οκ δεν πειράζει. όπως και να έχει ο Stephane δήλωσε πως όλοι θα κάνουν τεστ και θα κάτσουν καραντίνα και ελπίζοντας να είναι έχουμε κάποια νέα εστία μόλυνσης. 

Για την ιστορία το πάρτι έχει στο Λιουρούν της Γαλλίας σε παλιές αποθήκες και συνολικά κράτησε 36 ώρες, Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, αρκετοί συμμετέχοντες είχαν όρεξη για καυγά και μάλιστα κάποιοι έκαψαν και ένα περιπολικό. Μάλλον δεν πήραν και πολύ καλά το οτι ήρθαν αστυνιμικοί να τους χαλάσουν τη μαστούρα   τη διάθεση και τα αίματα άναψαν αρκετά γρήγορα. Ψυχραιμία ήθελε εκεί, αλλά ποιος ξέρει τι βάζουν μέσα στις πορτοκαλάδες οι Γάλλοι. Προσωπικά αν ήμουν αστυνομικός θα τους έγραφα και για το είδος του πάρτι γιατί έχουμε 2021 και όχι 1999. Τι rave party ρε παιδιά.

Υπάρχουν κάποιες φήμες ότι κάποιοι δεν λεχουν κοιμηθεί ακόμα, γεγονός που οφείλεται στο στρες και το άγχος που έχουν για το πως θα το πουν στους γονείς τους. 2-3 μάλιστα τρέχουν γύρω γύρω στο χωριό. Ύπουλο πράγμα το στρες παιδιά. Δεν ξέρουμε ακόμα αν υπήρχαν έλληνες στο πάρτι καθώς ο τελευταίος γνωστός έλληνας raver εχει διαφοροποιηθεί γιατί του ήρθε το χαρτί για να πάει φαντάρος