Γελάστε, κλάψτε, φωνάξτε, αναστενάξτε ή ό,τι άλλο θέλετε. Ρομαντικά δράματα, αστείες κωμωδίες, τρομακτικές ιστορίες, θρίλερ δράσης στα Ισπανικά για φαν όλων των ειδών. Στρίπερ, απιστίες με καταστροφικές συνέπειες, βαρώνοι των καρτέλ και μεξικάνικα ριάλιτι για λιώσιμο στο Netflix 

Siempre Bruja (Για Πάντα Μάγισσα) 

Μια νεαρή μάγισσα του 17ου αιώνα ταξιδεύει στο μέλλον για να σώσει τον αγαπημένο της. Πρώτα όμως πρέπει να προσαρμοστεί στη σύγχρονη Καρθαγένη και να αφανίσει έναν εχθρό. Αν και κάηκε στην πυρά το 1646 στην Καρθαγένη, η Κάρμεν -μάγισσα και σκλάβα- ταξιδεύει στο μέλλον για να σώσει τον εαυτό της και τον άντρα που αγαπά. Από την Κολομβία με αγάπη, δύο σεζόν με τις περιπέτειες της Αφρο-Λατίνας Κάρμεν που δέχτηκε σοβαρές κριτικές για αναπαραγωγή προβληματικών στερεοτύπων για σχέσεις σκλάβων και αφεντικών. Πρωταγωνιστούν:Άντζελι Γκαβίρια, Όσκαρ Κάσας, Σοφία Αραούχο.

Le Reina del Sur (Η Βασίλισσα του Νότου)

Ύστερα από μακροχρόνιους αγώνες και ταλαιπωρίες, μια απλή γυναίκα καταλήγει να βρίσκεται σε επικίνδυνη θέση και αναδεικνύεται σε θρύλο της διακίνησης ναρκωτικών. Η σεζόν 2 κέρδισε Emmy Καλύτερου μη Αγγλόφωνου Προγράμματος στην αμερικανική Primetime ζώνη. Με την Κέιτ ντελ Καστίγιο. Η “Βασίλισσα του Νότου” Τερέσα ζει πλέον κρυφά στην Ιταλία με το ψευδώνυμο Μαρία. Η νέα της ζωή όμως διαταράσσεται όταν η κόρη της, Σοφία, πέφτει θύμα απαγωγής. Μεξικάνικο αστυνομικό βασισμένο σε βιβλίο.

Η Ντελ Καστίγιο ήταν βασίλισσα της τηλεθέασης υποδυόμενη μια βαρόνη των ναρκωτικών στην telenovela του 2011, για το κανάλι Telemundo. Στη σειρά η Τερέζα/Καστίγιο φεύγει από το Μεξικό και γίνεται  γίνεται η “Κυρία της Κοκαΐνης” που θα κατακτήσει τον κόσμο των αντρών, θα γίνει ο μύθος που έμεινε γνωστός στο τηλεοπτικό σύμπαν ως “Η Βασίλισσα του Νότου”.

El Tsapo (Ελ Τσάπο)

Ο Ελ Τσάπο πρέπει να τηρήσει την υπόσχεση που έδωσε στον Πάμπλο Εσκομπάρ να επισπεύσει τη διακίνηση κοκαΐνης πέρα από τα σύνορα, αλλιώς θα πληρώσει το τίμημα. Αυτή η δραματική σειρά εξιστορεί την πραγματική ιστορία της ανόδου, σύλληψης και δραπέτευσης του περιβόητου Μεξικανού εμπόρου ναρκωτικών Χοακίν Γκουσμάν (Ελ Τσάπο). Πρωταγωνιστούν:Μάρκο ντε λα Ο,Ουμπέρτο Μπούστο,Αλεχάντρο Αγιλάρ

Ολο και περισσότερα «narcocorridos», τραγούδια που εξυμνούν τη δράση των συμμοριών ναρκωτικών φτάνουν ως τηλεοπτικό περιεχόμενο στα σαλόνια μας. Η ζωή του διαβόητου βασιλιάς των καρτέλ, El Chapo, από τις πρώτες του μέρες της δεκαετίας του 1980 που εργάστηκε για το Καρτέλ της Γκουανταλαχάρα μέχρι την τελική πτώση του το 2016.

Ingobernable (Ακυβερνησία)

Μια έντονη διαμάχη ξεσπά ανάμεσα στον πρόεδρο και την πρώτη κυρία του Μεξικού σχετικά με το επικείμενο διαζύγιό τους. Η πρώτη κυρία του Μεξικού έχει αρχές και ιδανικά. Όταν, όμως, χάνει την πίστη της για το σύζυγό της, θα χρειαστεί μεγάλη δύναμη για να αποκαλύψει την αλήθεια. Πρωταγωνιστούν η Κέιτ ντελ Καστίγιο (“Η Βασίλισσα του Νότου”) και ο Αλμπέρτο Γκέρα (“The Lord of the Skies”). Η πρώην πρώτη κυρία είναι πλέον φυγάς και στήνεται ένα τεράστιο ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να την πιάσουν και να την ανακρίνουν ώστε να μάθουν τις συνθήκες που οδήγησαν στην δολοφονία του προέδρου Νάβα-Μαρτίνεζ.

Made in Mexico

Μια παρέα κοσμικών από την Πόλη του Μεξικού. Παρόλο που ζουν μέσα στη χλιδή, το παρασκήνιο αποκαλύπτει άφθονη ίντριγκα, φθόνο και προσωπικές δυσκολίες. Γνωρίστε τους κοσμικούς της Πόλης του Μεξικού στη βάπτιση του γιου της Κίτσια στο οικογενειακό ράντσο, όπου ο νονός Ρόμπι κλέβει την παράσταση. Η Κόλου διοργανώνει μια δημοπρασία για τα θύματα ενός πρόσφατου σεισμού στο Μεξικό, ενώ η Χάνα ζητάει γνώμες για τη σειρά ρούχων της που προάγει την παγκόσμια ειρήνη. Θα σας δεχτούν στον κύκλο τους με ανοιχτές αγκάλες. Αρκεί να παίξετε με τους δικούς τους κανόνες. Το ριάλιτι που ίσως λείπει δεν λείπει από τη ζωή σου.

Toy Boy

Μετά από επτά χρόνια σε μια φυλακή της Μάλαγας, ένας στρίπερ αποφυλακίζεται και προσπαθεί να αποδείξει ότι η ερωμένη του τον παγίδευσε για τον φόνο του άντρα της. Τέσσερις στρίπερ ζουν και δουλεύουν στην παραθαλάσσια πόλη Μαρβέγια στην Ανδαλουσία της Ισπανίας, βγάζοντας τα προς το ζην από τον χορό και κάποιοι και σαν escorts. Η σειρά που κανείς δεν πήρε χαμπάρι στην Ισπανία και στο ελληνικό Netflix έμεινε ένα μήνα στην κορυφή.

Oscuro deseo (Σκοτεινή Επιθυμία)

Η παντρεμένη Άλμα περνά ένα μοιραίο σαββατοκύριακο εκτός σπιτιού που ξεχειλίζει με πάθος, έχει τραγικό τέλος και την κάνει να αναρωτηθεί ποιος πραγματικά είναι δίπλα της. Μια καθηγήτρια ακούει τον σύζυγό της σε μια ύποπτη τηλεφωνική συνομιλία και, στη συνέχεια, επισκέπτεται τη φρεσκοχωρισμένη φίλη της, η οποία τη σέρνει σε ένα κλαμπ. Θα γνωρίσει το Ντάριο Γκέρα, με τον οποίο βγαίνει ένα τρελό, ερωτικό ραντεβού. Επιστρέφοντας στον άντρα και την κόρη της, αποφασισμένη να ξεχάσει αυτό το λάθος, η ζωή της, θα μετατραπεί σε ζωντανό εφιάλτη.Πρωταγωνιστεί ο Μαϊτέ Περόνι, ο Αλεχάντρο Σπέιτζερ (“Η Λέσχη”), ο Έρικ Χάιζερ (“Ακυβερνησία”) κι ο Χόρχε Πόζα (“Ringo”). H μεξικάνικη σειρά του Netflix, Oscuro Deseo (Dark Desire/Σκοτεινή Επιθυμία), έφτασε 35 εκατομμύρια προβολές σε όλο τον κόσμο τις πρώτες 28 ημέρες κυκλοφορίας της και φυσικά η πλατφόρμα της.

O sabor das margaridas (Πικρές Μαργαρίτες)

Μια αστυνομικός της ισπανικής Πολιτοφυλακής που ερευνά την εξαφάνιση μιας έφηβης σε μια μικρή πόλη στη Γαλικία, ξεσκεπάζει μυστικά που συνδέονται με μια δική της απώλεια. Η αξιωματικός της πολιτοφυλακής Ρόσα Βάργας φτάνει σε μια πόλη της Γαλικίας για να ερευνήσει την εξαφάνιση μιας έφηβης και σύντομα αναπτύσσει μια ανατριχιαστική θεωρία. Η έρευνα αυτή τους αποκαλύπτει πως υπάρχει ένας κατά συρροήν δολοφόνος καθώς ανακαλύπτουν και άλλα 11 πτώματα στην γύρω περιοχή. Σχεδόν όλα τα πτώματα ανήκουν σε ιερόδουλες ή σε γυναίκες που λόγω της ζωής τους δεν θα αναζητούσε ποτέ κανείς.  MartaΑστυνομικό τηλεοπτικό δράμα με αρκετό σασπένς. Μια μίνι σειρά διαμαντάκι.

Alguien tiene que morir (Κάποιος Πρέπει να Πεθάνει)

Στη συντηρητική Ισπανία του ’50, η σχέση ανάμεσα σε έναν νεαρό άντρα και έναν Μεξικανό χορευτή μπαλέτου έχει μια σειρά οδυνηρών επακόλουθων. Ένας νεαρός άνδρας επιστρέφει από το Μεξικό στην οικογένειά του στην Ισπανία, μαζί με τον σύντροφό του, αντιμετωπίζοντας έτσι τις αντιδράσεις της συντηρητικής κοινωνίας. Ο Γκαμπίνο επιστρέφει στην Ισπανία και ανακαλύπτει ότι πρέπει να παντρευτεί την Καγιετάνα. Στο μεταξύ, οι γύρω του αρχίζουν να αμφισβητούν τη φιλία του με τον Λάζαρο. Εννοείται ότι το όνομά του  Μανόλο Κάρο, του δημιουργού της σειράς La casa de las flores, είναι εγγύηση για binge watching.  Πώς αντιμετωπίζονταν οι ομοφυλόφιλοι άνδρες την εποχή της δικτατορίας του Φράνκο;

La Casa de las Flores (Το Σπίτι των Λουλουδιών)

Μια πλούσια μητέρα προσπαθεί να διατηρήσει τη φαινομενική τελειότητα της οικογένειάς της μετά από την αποκάλυψη βρόμικων μυστικών από την ερωμένη του άντρα της. Η Σεσίλια Σουάρεζ πήρε βραβείο Platino Καλύτερης Ηθοποιού Σειράς/Μίνι Σειράς (2019 και 2020) για τον ρόλο της Παουλίνα. Η μεξικάνικη τηλεοπτική σειρά Μανόλο Κάρο. Πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία η οποία περιγράφει τις περιπέτειες μιας εντελώς δυσλειτουργικής  οικογένειας. Η οικογένεια Ντε Λα Μόρα γιορτάζει τα γενέθλια του πατέρα Ερνέστο με ένα μεγαλοπρεπές πάρτι, αλλά η ερωμένη του έχει πιο σκοτεινά σχέδια για τη μεγάλη μέρα. Ο νάρκισσος συμβολίζει το ψέμα, το χρυσάνθεμο συμβολίζει τον πόνο, ο κρίνος συμβολίζει την ελευθερία, πετούνια συμβολίζει την κακία, η ορχιδέα συμβολίζει τον πόθο και γενικά κάθε λουλούδι είναι ένα απολαυστικό επεισόδιο.

Alta Mar (Ταραγμένα Νερά)

Δεκαετία του ’40. Δυο αδελφές ανακαλύπτουν δυσάρεστα οικογενειακά μυστικά μετά από μια σειρά μυστηριωδών θανάτων σ’ ένα πλοίο που ταξιδεύει από την Ισπανία στη Βραζιλία. Από τους δημιουργούς των “Οι Τηλεφωνήτριες” και “Grand Hotel”. Με τους Ιβάνα Μπακέρο, Γιον Κορταχαρένα, Χοσέ Σακριστάν. Δύο αδελφές, που έχουν χάσει πρόσφατα τον πατέρα τους ταξιδεύουν με σκοπό μια νέα αρχή, φέρνουν μια λαθρεπιβάτισσα σε ένα πλοίο που ταξιδεύει από την Ισπανία στη Βραζιλία. Όταν όμως το πλοίο βρίσκεται στ’ ανοιχτά, ένα φονικό μυστήριο ξετυλίγεται. Ένας φόνος που γεννά ένα μυστήριο βγαλμένο από τα βιβλία της Άγκαθα Κρίστι. Όλοι πιστεύουν ότι κάποιος πέταξε στα  ταραγμένα νερά την κοπέλα που μπήκε λαθραία στο πλοίο και έτσι ξετυλίγεται ένα απίστευτο κουβάρι ανατροπών.