Αυξάνεται η στρατιωτική θητεία για να μειωθούν τα βύσματα

Αφορά και τους ελεύθερους αρβυλών και όσους κάνουν βίντεο στο TikTok.

Αυξάνεται η στρατιωτική θητεία για να μειωθούν τα βύσματα

Αφορά και τους ελεύθερους αρβυλών και όσους κάνουν βίντεο στο TikTok.


Το 2021 θα φέρει πολλές και σημαντικές αλλαγές. Μία από αυτές θα είναι όπως φαίνεται και η αύξηση της στρατιωτικής θητείας διότι η χώρα μας έχει ανάγκη από προστάτες και μηχανές παραγωγής βίντεο στο TikTok. Ο πρωθυπουργός το είχε προαναγγείλει άλλωστε από τον Σεπτέμβριο μιλώντας στη ΔΕΘ.

Η αύξηση θα αφορά και τους ελεύθερους αρβυλών από την πρώτη μέρα, τους «δεν ξυρίζομαι έχω χαρτί» και τους «ψηλέ, μήπως έχεις ένα τσιγάρο».

via GIPHY

Στόχος της στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας είναι οι τρεις κλάδοι των Ενόπλων Δυνάμεων (στρατιώτες, ναύτες, σμηνίτες) να υπηρετούν το ίδιο χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα, οι τρεις επιπλέον μήνες είναι για τον Στρατό Ξηράς αφού η θητεία είναι ήδη 12μηνη για την Πολεμική Αεροπορία και το Πολεμικό Ναυτικό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, αν και η αύξηση της στρατιωτικής θητείας είχε προγραμματιστεί για την ΕΣΣΟ Μαρτίου, μοιάζει να καθυστερεί μέχρι τον Μάιο, χωρίς ωστόσο η απόφαση αυτή να έχει επισφραγιστεί.

Και για να ηρεμήσουν οι επίδοξοι Ράμπο, η αύξηση δεν θα είναι για όλους τους απλούς και τίμιους οπλίτες του Στρατού Ξηράς αλλά για εκείνους που μετά την βασική τους εκπαίδευση παίρνουν μετάθεση σε στρατόπεδο της γειτονιάς τους. Με λίγα λόγια, αυξάνεται η θητεία για να μειωθούν τα βύσματα.

Για όσους υπηρετήσουν όλη τη θητεία τους στον Έβρο και σε νησιά, ο αριθμός 9 δεν θα αλλάξει και θα γίνει ο αγαπημένος τους αφού τόσοι θα είναι και οι μήνες της στρατιωτικής τους ζωής.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα