Το πιο hot θέμα συζήτησης στο διαδίκτυο, στα τηλεοπτικά κανάλια αλλά και στην πραγματική ζωή, ειδικά τις τελευταίες ημέρες, είναι το εμβόλιο κατά του κορονοϊού που έφτασε στη χώρα μας. Μετά τους πρώτους εμβολιασμούς, άρχισαν και οι πρώτες «αντιδράσεις» από τα άτομα που πιστεύουν πως χορηγήθηκε φυσιολογικός ορός στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως ο Παντελής Θαλασσινός, αλλά και από τα άτομα που βλέπουν εβραϊκά σύμβολα σε νοσηλεύτριες όπως η Ραχήλ Μακρή.

Δυστυχώς, είμαστε ακόμα στην αρχή. Ο πρώην παίκτης του Survivor, Κώστας Κοκκινάκης, αφού σχολίασε τα όσα έχουν συμβεί μέχρι τώρα στο παιχνίδι επιβίωσης, μίλησε και για το εμβόλιο. First things first όμως. Ας ξεκινήσουμε με τα σημαντικά (καλά, όχι).

«Νιώθω λίγο περίεργα. Η αλήθεια είναι ότι ζηλεύω λίγο και σκέφτομαι πόσο ωραία αλλά και δύσκολα ήταν εκεί. Κάτι που ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει. Βλέπει μόνο το μονταρισμένο υλικό. Είναι εύκολο να κρίνεις τους παίκτες, όταν είσαι στο σπίτι και τρως σουβλάκια και πίτσες. Είναι αστείο να σκοτώσουν ένα καβουράκι μόνο για τη γεύση. Νομίζω ότι τώρα στην αρχή κάποιοι δεν θα αντέξουν και κάποιος θα φύγει από μόνος του. Η Μαριπόζα ήταν σαν άρρωστη και κοιμόταν όλη μέρα. Δεν θα αντέξει. Οι Διάσημοι είναι πιο αδύναμοι από τους Μαχητές». Σταματάμε εδώ. Πάμε στο πραγματικά σημαντικό κομμάτι των δηλώσεών του.

Όπως είπε στην κάμερα, ο Κώστας Κοκκινάκης είναι αντίθετος με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και όχι μόνο αυτό, δεν έχει σκοπό να βάλει ούτε το παιδί του να το κάνει. «Διαβάζω διάφορα που δεν με πείθουν για το εμβόλιο. Όχι, δεν θα το κάνω γιατί δεν κινδυνεύω από τον κορονοϊό. Μάλιστα, πιστεύω ότι τον έχω περάσει, χωρίς να το ξέρω. Ούτε το παιδί μου δεν θα το βάλω να το κάνει».

Όπως μας πληροφόρησε, «διαβάζει διάφορα» και σε αυτό το σημείο ψάχνουμε στο Google τι σημαίνει η κριτική σκέψη και με ποιον τρόπο χρησιμοποιείται.