6338 προφητείες έχει γράψει ο άνθρωπος και ξέρει τι θα γίνει μέχρι το 3797. Αν με ρωτάς, υπάρχει μια περίπτωση επειδή ήταν φαρμακοποιός να είχε μια έφεση στις χάπες αλλά προχωράμε.

Τι κι αν οι ακαδημαϊκοί και οι επιστήμονες δεν αναγνωρίζουν τα αποκρυφιστικά τετράστιχα του, οι δημοσιογράφοι τέτοιες μέρες τον θυμούνται μπας και προκαλέσουν λίγο τρόμο παραπάνω στις ανήμπορες γριούλες που παρακολουθούν ειδήσεις. Πιστεύω ακράδαντα ότι είχε το 1550 κάνει δικό του Facebook και έπαιρνε likes για τα προφητικά στάτους κι έτσι καταλήξαμε με τις Προφητείες. Μόνο κάτι παλαβές βασίλισσες όπως η Αικατερίνη των Μεδίκων τον πήρε σοβαρά επειδή ήθελε να βγάλει τους αστρολογικούς χάρτες των παιδιών τους. Είχε και καμιά άλλη δουλειά η δόλια; Ο Νοστράδαμος φυσικά ήταν τόσο αγύρτης όσο περίμενες γιατί για να τα τρώει από τις χαζές πλέουσες έπρεπε να φτιάξει δεσμούς με τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία. Και με τις ευλογίες της λειτουργούσε ως θεραπευτής. Σήμερα με τόσα εσχατολογικά σενάρια που έχουμε δει και ζήσει προφανώς δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη, νιώθουμε λες και έχουν πέσει πάνω μας όλες οι κατάρες των Ασσυρίων και των Χαλδαίων.

https://t.co/5FIHk4r2CM

Υπάρχει ένα κυρίαρχο leitmotif στο έργο του: επαναλαμβανόμενο μοτίβο είναι η εισβολή μουσουλμανικών δυνάμεων στην Ευρώπη από την Ανατολή και το Νότο με αρχηγό τον Αντίχριστ. Και φυσικά σεισμοί, λιμοί, καταποντισμοί. Πόλεμοι, εισβολές. Λέγεται ότι προέβλεψε το τέλος της γαλλικής επανάστασης. Το 1792 οι αρχηγοί της Γαλλικής Επανάστασης αποκεφάλισαν το βασιλιά Λουδοβίκο ΙΣΤ’ της Γαλλίας και την Μαρία Αντουανέτα. Και οι οπαδοί του είναι πεπεισμένοι ότι έχει προβλέψει τους δύο Παγκόσμιους Πολέμους και πυρηνικές καταστροφές.

Τι δυσοίωνο έχει το 2021;

“Μετά από τα μεγάλες δυσκολίες για την ανθρωπότητα μια μεγαλύτερη θα έρθει” μιλώντας για βροχή, αίμα, και πείνα. Ωραία θα πάει κι αυτό.Θα γίνει μια αποκάλυψη με ζόμπι, ένας Ρώσος θα δημιουργήσει βιοχημικό όπλα και ένα ιό για να μας καταστρέψει ως ανθρωπότητα, θα πέσει θλίψη μεγάλη εξαιτίας ηλιακών καταιγίδων και θα γίνουν τσουνάμι. Τι έγραψε; “Λίγοι νέοι: Θα ξεκινήσουν μισοί νεκροί. Θα είναι πεθαμένοι παρά το γεγονός ότι θα κάνουν τους άλλους να λάμπουν, Και σε ένα υπερυψωμένο μέρος θα εμφανιστούν μερικά μεγάλα κακά”.  Η πρόβλεψή του για το πέρασμα αστεροειδή κοντά από τη Γη έχει συσχετιστεί με τον αστεροειδή  μεγαλύτερος από το Άγαλμα της Ελευθερίας που πέταξε κοντά στη Γη, την ημέρα των Χριστουγέννων. Όσοι γλιτώσουν από τα ζόμπι τους μετεωρίτες, τους σεισμούς και τους ιούς θα δουν στρατιώτες με μικροτσίπ εμφυτευμένα στο μυαλό τους, όπως αναφέρουν οι μελετητές του.