Ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε τον Ράιν Μπουκάναν, έναν άντρα από τη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής που είχε την φαεινή ιδέα να κάνει στην οικογένειά του ένα δώρο Χριστουγέννων. Το συγκεκριμένο δώρο Χριστουγέννων. Οι γονείς του Ράιν έχουν μια πολύ στενή σχέση με τη θρησκεία και είναι μέλη της εκκλησίας Jesus Christ of Latter-Day Saints ή πιο απλά και για να γίνουμε κατανοητοί, είναι Μορμόνοι. Έτσι, αποφάσισε να τους κάνει ένα δώρο που να σχετίζεται με τα πιστεύω τους, στο περίπου τουλάχιστον.

Στο σπίτι τους, όσο θυμάται τον εαυτό να ζει σε αυτό, υπήρχαν κρεμασμένα διάφορα πορτρέτα του Ιησού Χριστού και θεώρησε σωστό να τους αγοράσει ένα ακόμα ώστε να μεγαλώσει τη συλλογή τους. Μόνο που τελικά το πορτρέτο δεν απεικόνιζε τον Ιησού Χρηστό αλλά τον ο Obi-Wan Kenobi που τον υποδύεται ο Ewan McGregor στο Star Wars.

Όπως έκανε γνωστό ο Ράιν στο Reddit, εμπνεύστηκε από έναν άλλο χρήστη που στα μάτια του, ο Obi-Wan Kenobi έχει απίστευτες ομοιότητες με τον Χριστό. «Έκανα ένα μεγάλο λάθος» έγραψε στη φωτογραφία. «Η μητέρα μου αγαπά τον χριστουγεννιάτικο δώρο της και δεν είμαι σίγουρος πώς θα γλιτώσω από αυτό ζωντανός μόλις το καταλάβει».

Κυκλοφορεί και το αντίστοιχο βίντεο:

Αν και η ομοιότητα του Χριστού με τον Ewan McGregor έχει απασχολήσει αρκετούς ανθρώπους κατά το παρελθόν, η συγκεκριμένη ιστορία μας έρχεται από τα Χριστούγεννα του 2018 και παραμένει μία από τις πιο viral στιγμές του Ράιν στο Reddit αφού συγκέντρωσε περίπου 110,000 upvotes. Και το βίντεο στο YouTube, βέβαια, τα πάει αρκετά καλά.