Τους τελευταίους μήνες διάφορες θεωρίες συνωμοσίας εμφανίζονται στις οθόνες μας. Πραγματικά, είναι πλέον αμέτρητες. Η περίοδος του κορονοϊού είναι ιδανική για τους απανταχού συνωμοσιολόγους να βγάλουν από μέσα τους αυτό που τους βασανίζει και να πουν επιτέλους τα πράγματα με το όνομά τους.

Η Ραχήλ Μακρή, για ακόμη μια φορά πιστή στο ραντεβού της με την ψευδείς ιστορίες που μας έχει συνηθίσει τον τελευταίο καιρό, δείχνει το δρόμο. Η μέρα μας, βέβαια, ξεκίνησε τον Παντελή Θαλασσινό που αναρωτιέται αν το εμβόλιο που έγινε -και- στους αρχηγούς κομμάτων ήταν πραγματικό ή φυσιολογικός ορός.

Το προφίλ της Ραχήλ Μακρή στο Facebook μοιάζει με βιβλίο που θα μπορούσε να αγοράσει κανείς από την τηλεόραση, την ώρα που ο παρουσιαστής χτυπιέται και φωνάζει για τη σημαντικότητά τους ώστε να το αποκτήσεις. Στο τελευταίο επεισόδιο του «Ραχήλ και Συνωμοσίες» βλέπουμε μια πρώην βουλευτή να ανακαλύπτει εβραϊκό σύμβολο στο πέτο της Ευσταθίας Καμπισιούλη, η οποία ήταν και η πρώτη που έκανε το εμβόλιο στην Ελλάδα.

Με ενημέρωσαν ότι αυτή είναι η προϊσταμένη που έκανε πρώτη το εμβόλιο στον Ευαγγελισμό. Ρωτάνε τι φοράει στο πέτο. Απο…

Δημοσιεύτηκε από Ραχήλ ΜακρήΒ στις Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020

 

Μας ενημερώνει, λοιπόν, μέσω μιας φωτογραφίας και με μία πρόχειρη παρέμβαση, πως η νοσηλεύτρια του «Ευαγγελισμού», από όσο γνωρίζει, φοράει μία εβραϊκή παλάμη χάμσα, αφήνοντας υπόνοιες πως το εμβόλιο είναι μέρος ενός σχεδίου, προφανώς μελετημένο από τους ίδιους του Εβραίους. Προσπαθούμε να μετρήσουμε πόσα χρόνια πίσω μας πάει αυτή η θεωρία συνωμοσίας.

Όχι, η Ευσταθία Καμπισιούλη δεν φοράει κάποιο εβραϊκό σύμβολο ούτε έχει σχέση με τη μασονία (αναφέρθηκε στα σχόλια της ανάρτησής της). Αυτό που φοράει η νοσηλεύτρια στο πέτο της φαίνεται να είναι το Hand Medal Project, ένα μετάλλιο τιμής από μία ομάδα καλλιτεχνών που έχει σκοπό να τιμήσει τις υπηρεσίες των επαγγελματιών υγείας. Στο κενό, λοιπόν, η ιστορία της Ραχήλ Μακρή. Ξανά.