Ας υψώσουμε το ποτήρι στην υγειά των τηλεοπτικών σειρών που στάθηκαν δίπλα μας σε αυτή την δοκιμασία που υποβληθήκαμε το 2020 και μας βοήθησαν να βγάλουμε τα άπειρα καραντινάτα βράδια και τα  σαββατοκύριακα. Γιατί κάποιοι μπορεί να μην έζησαν το δικό τους ρομάντζο εξαιτίας της κοινωνικής αποστασιοποίησης αλλά το “Normal People” τους έδωσε μια ευκαιρία για πραγματική αγάπη και αληθινά αγγίγματα χωρίς αντισηπτικά.

Αν είστε φαν της αγαπημένης συγγραφέας των μιλένιαλς, της Ιρλανδής Σάλλυ Ρούνεϋ σίγουρα θα έχετε διαβάσει το “Συζητήσεις με φίλους”. Φέτος θα δείτε τις περιπέτειες της Φράνσις στη μικρή οθόνη. Αν λατρεύετε το σασπένς κι έχετε διαβάσει τα ευπώλητα της Λίαν Μοριάρτι ήδη περιμένετε τη μεταφορά του βιβλίου “Εννέα Τέλειοι Ξένοι”. Αν σας άρεσε η Νικόλ Κιντμάν στο Undoing θα την δείτε και σε θρίλερ του Hulu. Εσένα που σου αρέσουν τα δράματα του BBC με εγκλήματα η πρώτη μέρα του χρόνου σου φέρνει δώρο το “Serpent” και για το “Bridgeton” οφείλουμε να κάνουμε μεγάλο κομμάτι.  

The Serpent

Κάνει πρεμιέρα στο BBC1 την πρώτη μέρα του 2021 και είναι βασισμένο στην αληθινή ιστορία του διαβόητου serial killer με το παρατσούκλι “The Serpent” (μτφρ. Το ερπετό). Ο Charles Sobhraj έκανε τον ξεναγό σε τουρίστες στο Βιετνάμ. Τους δηλητηρίαζε και τους στραγγάλιζε ή τους έκαιγε ζωντανούς. Ισχυρίστηκε στη δίκη του 1976  ότι έκανε τους φόνους για να μπορέσει να απολαύσει μια πολυτελή ζωή από τα έσοδα του βιβλίου και της ταινίας που θα βασίζονταν στην ιστορία του.

The Pursuit of Love

Αυτό το ρομαντικό δράμα του BBC γέννησε ένα μικρό σκάνδαλο το 2020 μιας και η πρωταγωνίστρια του, η Λίλι Τζέιμς (που είδαμε και στην ταινία Ρεβέκκα του Netflix) έγινε πρωτοσέλιδο για τα καυτά φιλιά που αντάλλαξε στη Ρώμη με τον παντρεμένο συμπρωταγωνιστή της Ντομινίκ Γουέστ.

https://t.co/cZLOuXGTOs

Η μίνι σειρά είναι περιόδου (ψωμοτύρι του BBC), διαδραματίζεται ανάμεσα στον Ά και τον ΄Β Παγκόσμιο Πόλεμο και παρακολουθεί με πλούσια αριστοκράτισσα που κυνηγά τον έρωτα.

It’s A Sin

Ο Νιλ Πάτρικ Χάρις, ο τραγουδιστής των Years & Years Όλι Αλεξάντερ και Στίβεν Φράι παίζουν σε μια σειρά που παρακολουθεί τη ζωή μιας παρέας 18χρόνων που μοιράζεται ένα διαμέρισμα στο Λονδίνο και η ζωή τους αλλάζει δραματικά εξαιτίας της πανδημίας του AIDS.

The Pembrokeshire Murders

Ο νέος ωραίος του Χόλυγουντ ο Λουκ Έβανς πρωταγωνιστεί σε μίνι σειρά του ITV για έναν Ουαλό κατά συρροή δολοφόνο. Ανατριχίλα.

This Is Going To Hurt

Ένας από τους καλύτερους Άγγλους ηθοποιούς, ο Μπεν Γουίσοου,  σε μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο ομώνυμο best seller για ένα γιατρό του NHS που περιέγραφε χιουμοριστικά όσα δύσκολα βίωνε στο νοσοκομείο. Ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα από το BBC2.

Nine Perfect Stangers

Η σειρά των 100 εκατομμυρίων δολαρίων του Hulu με πρωταγωνίστρια την Νικόλ Κίντμαν και τους Λουκ Έβανς, Μπόμπι Καναβάλε, Μελίσα ΜακΚάρθι και Ρετζίνα Χολ στο καστ. Η Νικόλ παίζει μια πλούσια που περνάει δύσκολα. Τα γνωστά.

Conversations With Friends

To Normal People του 2021 είναι οι Συζητήσεις με Φίλους. Φυσικά το BBC δεν θα αφηνε ανεκμετάλλευτη την επιτυχία της πρώτης μεταφοράς των βιβλίων της Σάλλυ Ρούνεϋ . Δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα κανένα όνομά του καστ.

Bridgerton

Η  Σόντα Ράιμς είναι η δημιουργός  της σειράς που το Gossip Girl συναντά το Downton Abbey κι όλοι κάνουν σεξ φορώντας κοστούμια υπερπαραγωγή. Θα το δεις για τα ρομάντζα, τα σκάνδαλα και τα μυστικά της υψηλής κοινωνίας. Ανέβηκε στο Netflix τα Χριστούγεννα.