Αν νομίζετε ότι η ελληνική τηλεόραση ήταν πάντα στην παρακμή που βρίσκεται την τελευταία 20ετία, κάνετε λάθος. Κάποτε το χρήμα έπεφτε μπόλικο μπόλικο, υπήρχε χρόνος για να γυρίσουν επεισόδια οι ηθοποιοί, υπήρχε αγάπη για αυτό που κάνουν. Άλλη συζήτηση η κατάντια της TV. Σήμερα, θα σας δείξουμε τα πέντε καλύτερα χριστουγεννιάτικα επεισόδια ελληκών σειρών που όπωσδήποτε πρέπει να έχουμε δει όλοι. 

ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ 

Ο Σπύρος, η Δήμητρα, ο Βλάσσης, ο Γιάννης, η Ρένια και ο Βασιλής, μας χάρισαν ένα ρεβεγιόν με άφθονο γέλιο, ανατροπές και δώρα που άλλαζαν συνέχεια χέρια. Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε αναγκστεί να κάνουμε δώρα ενώ δεν θέλουμε γιατί μπορέι να μην έχουμε λεφτά ή μπορεί απλώς να βαριόμαστε, ρε αδερφέ. Ε, η Δήμητρα Παπαδοπούλου αποτύπωσε τις σκέψεις μας στο χαρτί και άφησε εποχή. 

ΕΚΕΙΝΕΣ ΚΙ ΕΓΩ

Για να είμαστε ειλικρινείς, εν χρειαζόταν να κάνουν εοραστικό επεισόδιο στη συγκρκριμένη σειρά καθώς όλη η ζωή του Ζάχου Δόγκανου, ένα ρεβεγιόν ήταν. Και προφανώς όλοι οι ήρωες καταλήγουν στα μπουζούκια, γιατί, τι γιατί. ΠΑΣΟΚ είχαμε. 

ΔΕΚΑ ΜΙΚΡΟΙ ΜΗΤΣΟΙ

Τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του ’90, ο Λάκης Λαζόπουλος μας έφερε στην τηλεόραση τους Μήτσους. Ίσως η πιο πετυχημένη κοινωνική σάτιρα που γράφτηκε ποτέ στη χώρα. Στο εορταστικό επεισόδιο του 1993, έκανε την εμφάνιση της η Άλκηστις Πρωτοψάλτη αλλά κυρίως ο μέγιστος Ευάγγελος Γιαννόπουλος. Είπαμε, ΠΑΣΟΚ αφού. 

ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Πως θα μπορούσε από τη λίστα να λείπει από τη λίστα ο μοναδικός λόγος για να συμπαθήσει κανείς την υποχρεψτική θητεία; Πολύ τραγούδι, αρκετός χορός και ο Χλαπάτσας με το ντέφι του να τραγουδάει Κατρίνα Στανίση. Δείτε το, γιατί αν δεν, θα σας δείξει αυτός, θα δείτε τι θα πάθετε.

ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ

Αν μιλάμε για την Ελλάδα του 80 και 90, μόνο ένα σίριαλ μπορεί να μας ταξιδέψει σε εκείνη την εποχή. Ο αυθαρετοι. Με ένα πολύ γρήγορο ψάξιμο, δεν βρήκα ακριβώς το εορταστικό επεισόδιο αλλά βρήκα ένα απόσμπαμα που έχουν πάει στον Θεό της εποχής. Στον Λευτέρη Πανταζή. Κια να σας πω κάτι, καλύτερα. Να μπείτε να δείτε όλα τα επεισόδια. ίσως είναι η καλύτερη ελληνική σειρά.