Το Master Chef έχει ήδη αρχίσει να αποτελεί την κρυφή μας ένοχη απόλαυση για το υπόλοιπο αυτής της ατελείωτης καραντίνας. Το πρώτο τρέιλερ έχει ήδη κυκλοφορήσει από τον τελικό του GNTM, κάνοντάς να νιώθουμε πως σχεδόν απατάμε το ένα τηλεοπτικό show με το άλλο.

Για να φρεσκάρουμε τη μνήμη σου, να θυμίσουμε πως στο trailer του Master Chef πέντε, οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης είναι αιχμάλωτοι των τεσσάρων νικητών των προηγούμενων κύκλων της εκπομπής, Σταύρου Βαρθαλίτη, Μανώλη Σαρρή, Τιμολέοντα Διαμαντή και Λάμπρου Βακιάρου. Εδώ κάπου ώπα. Ο Άκης Πετρετζίκης; Πού είναι ο Άκης; Είναι ο πρώτος Έλληνας Master Chef αφού.

Αυτή την απορία εξέφρασε και ο ίδιος με ένα tweet του, αφού είδε το trailer διερωτώμενος «εγώ ποιο Master Chef κέρδισα;».

Συγκεκριμένα ο αγαπημένος σεφ έγραψε:

«Έχω μπερδευτεί με αυτό το MasterChef 5…. Εγω σε ποιο νίκησα ρε παιδιά? Στο μείον ένα? Τρομερό τρέιλερ. Ράσελ Κρόου ο Κουτσόπουλος.»

https://twitter.com/hashtag/MasterChefGR?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Πρακτικά, ο σεφ εξέφρασε το παράπονό του, λογικά για τη μη συμμετοχή ή έστω αναφορά του στο trailer. Είναι και εύλογη η απορία του; Ποιο κέρδισε στην τελική; Από ποιο MasterChef και μετά μετράμε; Παραδέξου ότι έχεις κάνει και εσύ τη σκέψη έστω μια φορά. Στο μεταξύ, το Twitter λύσσαξε μετά από αυτό τονίζοντας στον Άκη πως είναι ο καλύτερος και όλοι οι άλλοι σεφ-ιμιτασιόν.