Λίγες μέρες μετά τον τελικό του Big Brother, o Δημήτρης Πυργίδης, πρώην παίκτης πια του γνωστού ριάλιτι, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Love it της Ιωάννας Μαλέσκου. Οι συγκεκριμένες συνεντεύξεις είναι από τις καθιερωμένες, από αυτές που δεν μπορούμε να αποφύγουμε ο κόσμος να χαλάσει.

 

Ο «Μεγάλος Αδελφός» και οι παίκτες που έλαβαν μέρος στο ριάλιτι κλειδαρότρυπας, έχουν την ικανότητα να μετατρέπουν οτιδήποτε φυσιολογικό, όπως είναι για παράδειγμα το φλερτ, να μοιάζει με μη φυσιολογικό και πέρα για πέρα άβολο. Ο σημερινός μας νικητής στον διαγωνισμό «Γιατί το βλέπω αυτό» είναι ο Δημήτρης Πυργίδης, ή αλλιώς, το «Χάος». Κανονικά θα έπρεπε να σταματήσουμε εδώ.

 

 

Με τη γνωστή αυτοπεποίθηση και την ευθύτητα που τον χαρακτηρίζει, ο Δημήτρης μίλησε για τον εγκλεισμό του στο σπίτι της συμφοράς και των καβγάδων και την σχέση του με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Κάπου εκεί έπεσε το σύστημα διότι ήταν η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν «καταιγίδα φουλ», σύμφωνα με τον ίδιο.

 

 

«Μην με κοιτάς έτσι γιατί αυτό το βλέμμα είναι… Η κ. Ιωάννα Μαλέσκου αυτή τη στιγμή με καρφώνει εδώ πέρα, πώς θα μιλήσω; Επίτηδες το κάνει, θέλετε να δώσετε μια άλλη κατεύθυνση. Ιωάννα χάρηκα που σε γνώρισα. Είσαι καταιγίδα φουλ. Απλά θέλω να σου πω πως τους καλεσμένους να μην τους κοιτάς στα μάτια, γιατί δεν μπορούν να μιλήσουν».

 

Μετά από αυτό, ίσως και εμείς δεν θα μπορέσουμε να μιλήσουμε. Η κατάσταση είναι πλέον «χαοτική». Και άβολη.