Όσο εμείς ζούμε σε lockdown η Κατερίνα Διδασκάλου παίζει στις “Άγριες Μέλισσες“, στο “Έτερος Εγώ – Κάθαρσις“, διαφημιστικά και τώρα σε online streaming παράσταση. Μόνο “Απολυμένη” δεν την λες. Βέβαια, αυτό το ρόλο κάνει. Η Μαριέτα εργάζεται ως κοσμικογράφος σε μεγάλο γυναικείο περιοδικό. Η στήλη της θεωρείται κορυφαία στο είδος της. Πλούσιοι και διάσημοι κάνουν το παν για να δημοσιεύσει φωτογραφία τους. Η ζωή της είναι γεμάτη λάμψη, πάρτι, ταξίδια. Και μια μέρα, ξαφνικά,  απολύεται…

Καθώς η μοναξιά την κυκλώνει και η πείνα την απειλεί, συνειδητοποιεί πως πριν ακόμη απολυθεί από την δουλειά της είχε απολυθεί από τον ίδιο της τον εαυτό, από την ίδια της την ζωή που την διέσχισε σαν υπνοβάτρια, χωρίς να γνωρίζει ποια είναι, τι θέλει, τι πραγματικά έχει ανάγκη. Και τότε όλα αλλάζουν…

Η Μυρσίνη στις “Άγριες Μέλισσες” συνειδητοποιεί  σε πρόσφατο επεισόδιο ότι ο Δούκας Σεβαστός έκανε τους δυο γιους της φονιάδες και ανάγκασε τον Σέργιο να παντρευτεί με την Ελένη. Η οργή της ξεχειλίζει κι επιτέλους κάνει στο Δούκα αυτό που ήθελε η μέση τηλεθεάτρια. Τον χαστουκίζει κι αυτή η σκηνή πανηγυρίζεται στο Twitter ως τρίποντο Αργύρη Καμπούρη στο Ευρωμπάσκετ του 1987.

Ως Μυρσίνη γνωρίζει αποθέωση στο Twitter

https://twitter.com/hashtag/AgriesMelisses?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Καλά πήγε το χαστούκι στου Δούκα Σεβαστό

https://twitter.com/hashtag/AgriesMelisses?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Που μπορείτε να δείτε την παράσταση η Απολυμένη; 

Μετά την μεγάλη επιτυχία της παράστασης “Η Πόρνη Από Πάνω”, η Κατερίνα Διδασκάλου επιστρέφει με το γλυκόπικρα κωμικό έργο του Αντώνη Τσιπιανίτη “Απολυμένη”, σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη.. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε ζωντανή μετάδοση σε τηλεσκηνοθεσία, ειδικά για τις ανάγκες του streaming, του έμπειρου και γνωστού από τις μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες του, Κώστα Κιμούλη.

Η μετάδοση της παράστασης θα γίνει από 26 έως και 28 Δεκεμβρίου από τις 8 το βράδυ έως τις 12 τα μεσάνυχτα και 2, 3 και 5 Ιανουαρίου από τις 8 το απόγευμα έως τις 12 τα μεσάνυχτα.