Ο γιος μιας οικογένειας έχει μια συνήθεια που όλοι λίγο πολύ αντιλαμβανόμαστε: ζωγραφίζει αντρικά γεννητικά όργανα πάνω στα σημειώματα που αφήνει ο διαχειριστής της πολυκατοικίας στην οποία μένει. Συμβαίνει, παιδιά. Πολλές φορές είναι και απολαυστικό.

Αυτό, από ό,τι φαίνεται, όχι απλά δεν το βρίσκει καθόλου αστείο ο ίδιος ο διαχειριστής, αλλά αποφάσισε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του και τέλος πάντων να βγάλει τα νεύρα από μέσα του.

Έγραψε λοιπόν ένα σημείωμα που με την εξής, κάπως εκνευρισμένη -όχι και τόσο- παράκληση: «Αν συνεχίσει ο γιός αυτού που ξέρει, να ζωγραφίζει τα γεννητικά του όργανα σε ό,τι γράφω ενημερωτικά και να αφήνει βρισιές και άσχημες λέξεις σε εμένα, θα κινηθώ δικαστικά».

Στο μεταξύ, μάλλον ήδη γνωρίζει ποιος είναι, γιατί δεν εξηγείται αλλιώς η πεποίθησή του πως σίγουρα πρόκειται για γιο και όχι για κόρη. Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι πώς γνωρίζει πως ο νεαρός ζωγραφίζει τα δικά του γεννητικά όργανα. Επίσης, τι θα γράφει το εξώδικο; «Μου ζωγραφίζει π**άκια;». Πολλές απορίες. Ένιγουει…