Αν κάτι μπορούμε να πούμε με σιγουριά για τις δραστηριότητες που μας επέτρεψε το 2020 να κάνουμε, ήταν να δούμε το Netflix. ΟΛΟ. Η πλατφόρμα αποφάσισε να μας ευχαριστήσει για αυτό, με ένα χιουμοριστικό βίντεο.

Ο κωμικός και συνθέτης Matt Buechele, τραγουδάει «We Watched It All» στο βίντεο, αναφερόμενος σε όλες τις σειρές που κατάφεραν να μας κερδίσουν αυτή τη χρονιά και να την κάνουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο λιγότερο φοβική, βαρετή και κλεισμένη σε τέσσερις τοίχους. Γιατί αν δεν είναι το Netflix μια εύκολη διαφυγή σε ένα άλλο σύμπαν τότε τι είναι;

Στο βίντεο ο Buechele τα ζει όλα από τον καναπέ του, με τις πιτζάμες του, λίγο πολύ όπως ζήσαμε όλοι το 2020 στο σύνολό του: σε καραντίνα και με πιτζάμες.

Μπροστά του περνάνε εναλλασσόμενα σκηνικά από τις σειρές που είδαμε με παραπάνω ενδιαφέρον φέτος, κάνει και ένα γκεστ ο Professor του La Casa De Papel τον οποίο ο Matt ευχαριστεί που του έμαθε ισπανικά, ενώ Emily In Paris, Sex Education και Tiger King δε λείπουν από τις αναφορές.

Φέτος δεν είχαμε Stranger Things”, αναφέρει σε ένα σημείο ο κωμικός για να συνεχίσει λέγοντας “αλλά δεν πειράζει, αυτή η χρονιά ήταν αρκετά παράξενη ούτως ή άλλως”. Αυτό, Matt, αυτό.