Οι φετινές γιορτές θα είναι διαφορετικές, χωρίς πολλά από τα «αυτονόητα» των περασμένων ετών. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι πέφτει η διάθεσή μας. Η αισιοδοξία και η ζωή στο τέλος θα νικήσουν.

Όλο αυτό το διάστημα, λοιπόν, που έχουμε περάσει πολλές μα πάρα πολλές ώρες στο σπίτι έχουμε καταλάβει δύο πράγματα: Πρώτον, το banana bread είναι εύκολο και νόστιμο, αλλά το βαριέσαι εύκολα. Δεύτερον, η τεχνολογία είναι ο βασικός λόγος για να καταφέρεις να την παλέψεις στις μέρες του εγκλεισμού. Όχι σκέψου το. Μήπως δεν ευχαρίστησες την τύχη σου που η οθόνη του laptop ήταν τόσο καλή ώστε μπορούσες να απολαμβάνεις τις αγαπημένες σου σειρές με άφθαστη ποιότητα και ευκρίνεια; Μήπως δεν χάρηκες που είχες αγοράσει εκείνο το smartwatch και τώρα μπορείς να μετράς ακριβώς πόσο τρέχεις, πόσες θερμίδες καις, πόσο πάνε οι παλμοί της καρδιάς σου και να έχεις διαθέσιμες αμέσως όλες αυτές τις πληροφορίες; Μήπως θα είπες «τι καλά» που το κινητό σου είχε αξεπέραστη κάμερα και έτσι βούτηξες στα βαθιά του tik tok; Τέλος, για σκέψου μόνο πώς θα πήγαινε η τηλεκπαίδευση αν εκείνο το tablet δεν είχε ρωμαλέα μνήμη.

Αυτές τις γιορτές τα δώρα τεχνολογίας παύουν να είναι δήθεν απρόσωπα και αποκτούν χαρακτήρα αφού όχι μόνο έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, αλλά και της προσφέρουν λάμψη. Και αφού μιλάμε για κορυφαία προϊόντα τεχνολογίας, μιλάμε αναπόφευκτα για την Huawei, στη οποία θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε smartphones, laptops, tablets και wearables, σε πραγματικά Χριστουγεννιάτικες τιμές!

Για να κάνει τη ζωή μας πιο απλή και για να διευκολύνει όσους είμαστε αναποφάσιστοι, η Huawei προτείνει δώρα για εκείνον, για εκείνη και για όλα την οικογένεια. Αποκλείεται να μην βρεις κάτι που να ταιριάζει στα γούστα και τις προτιμήσεις όσων αγαπάς, αλλά, και στις δικές σου, διότι, Χριστούγεννα είναι, ένα δώρο στον εαυτό σου το αξίζεις.

Αν κολλητός σου, λοιπόν, είναι από τους τύπους που παθιάζονται με την ποπ κουλτούρα και θεωρούν ότι αναπόσπαστο κομμάτι της, εκτός από τις σειρές και ταινίες, είναι και το gaming, τότε δεν χρειάζεται να κοιτάξεις πιο μακριά από το MatePad Pro. Πρόκειται για ένα υβριδικό tablet/laptop, με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο και γραφίδα.  Είναι η απόλυτη συσκευή για διάβασμα, gaming, ταινίες, και διαθέτει όλα τα φόντα για να λειτουργεί ως επαγγελματικό εργαλείο αλλά και ως home theater! 

Για εκείνους που δίνουν προσοχή στη φυσική τους κατάσταση το νέο GT2 Pro είναι μια εξαιρετική πρόταση. Θυμήσου στα είχαμε γράψει και παλιότερα. Δεν πρόκειται μόνο για έναν ιδανικό σύμβουλο προπόνησης. Το  Huawei GT2 Pro προσφέρει ένα παράθυρο σε όσα συναρπαστικά συμβαίνουν μέσα μας, στον οργανισμό μας. Με τεχνολογία αιχμής, κατάφερε να συμπυκνώσει και να χωρέσει στον καρπό μας αυτή τη συγκλονιστική προσπάθειά μας να γίνουμε σοφότεροι, να γίνουμε καλύτεροι. Χώρεσε αυτή τη μεγαλειώδη ιστορία μας η οποία εξελίσσεται διαρκώς, δεν κάνει παύσεις και ξεκινά από τον πρώτο κιόλας χτύπο της καρδιάς μας.

Τι να το κάνεις όμως, αν προπονηθείς τόσο σκληρά ώστε να μπορέσεις να τρέξεις, όταν με το καλό το επιτρέψουν οι συνθήκες, στην κλασική διαδρομή του μαραθωνίου και δεν υπάρχει κάποιος στον τερματισμό να σε χειροκροτήσει, να σε αγκαλιάσει και να σε βγάλει μια φωτογραφία. Η σειρά P40, η προσιτή smartphone πολυτέλεια της Huawei θα απογειώσει τις φωτογραφικές λήψεις και θα κάνει την καθημερινότητα πιο εύκολη και πιο διασκεδαστική! Ιδανικό δώρο για τη φίλη σου που λατρεύει τη φωτογραφία, την επικοινωνία και τα social media.

Φυσικά, η Huawei δεν θα μπορούσε να μην μεριμνήσει ώστε να μην βρεις εύκολα και ένα δώρο για τον πατέρα σου. Ξέρεις, όλη την ώρα σου λέει “έλα να δεις λίγο, κάτι έχει πάθει το laptop”. Χάρισε του το Matebook X Pro και δεν πρόκειται να το ξαναπεί. Με οθόνη Ultra FullView και πανίσχυρο επεξεργαστή, το κομψό αυτό laptop θα τον βοηθήσει να είναι έξτρα αποδοτικός στη δουλειά του, ακόμα και όταν οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα απαιτητικές, ενώ η λειτουργία Eye Comfort θα κάνει τις ώρες μπροστά στο laptop να περνούν άνετα και ξεκούραστα!

Τέλος, υπάρχουν και εκείνοι που περιμένουν με μεγαλύτερη ανυπομονησία τα Χριστούγεννα από εμάς και από εσένα. Αυτοί είναι βέβαια οι μικροί μας φίλοι, που μετρούν τις ημέρες με αγωνία μέχρι να κρατήσουν στα χέρια τους ένα κουτί με πολύχρωμο περιτύλιγμα, με την ελπίδα ότι θα κρύβει μέσα του κάτι που ονειρεύονταν καιρό! Ένα δώρο τεχνολογίας είναι πάντα η ιδανική επιλογή για τα παιδιά και σίγουρα θα βρεις κάποιο από τα προϊόντα σεθ special xmas προσφορές. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει πιτσιρικάς ή πιτσιρίκα που να μην λατρέψει το MatePad T10s. Ένα ακόμα premium tablet από τη Huawei, ιδανικό για αναπαραγωγή multimedia, με σύστημα ήχου Herman Cardon, και ειδικά προσχεδιασμένο για παιδιά, με ενσωματωμένες ρυθμίσεις γονικού ελέγχου (Kids Corner) και έξι επίπεδα φίλτρων για μέγιστη προστασία ματιών.

 

Μην ξεχνάς ότι οι γιορτές είναι να μοιραζόμαστε στιγμές και συναισθήματα. Τα προϊόντα τεχνολογίας της Huawei, διαθέσιμα πλέον σε ασυναγώνιστες τιμές, εγγυώνται ότι θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη μας.