Τα καλά νέα είναι ότι ο ΠΟΥ ανακοίνωσε ότι ο άγιος Βασίλης θα μοιράσει κανονικά όλα τα χριστουγεννιάτικα δώρα χωρίς να κινδυνεύει να προσβληθεί ή να μεταδώσει τον κορονοϊό. Το ακόμα καλύτερο νέο είναι ότι, παρά την τόλμη και την προσπάθειά του να διατηρήσει άσβεστο το πνεύμα των γιορτών σε μια παράξενη χρονιά, δεν τον έχεις μεγάλη ανάγκη. Τα Public προνοήσαν με τον δικό τους virtual Santa ο οποίος, για να είμαστε δίκαιοι, δεν θα βγει να μοιράσει δώρα ούτε θα τα βάλει κάτω από τα χριστουγεννιάτικα δέντρα, μπορεί όμως να προτείνει τα καλύτερα μέσα από μια τεράστια ποικιλία προϊόντων. Κάθε αναποφάσιστος, λοιπόν, θα βρει έναν απρόσμενο φίλο στο πρόσωπο του virtual Santa. Όμως όσο και αν είναι ενημερωμένος και πρόθυμος να βοηθήσει ο virtual Santa, δεν είναι και… Άγιος ώστε να «θεραπεύσει» τους αθεράπευτα αναποφάσιστους. Για αυτούς υπάρχει πάντα η λύση της e-gift card, της ηλεκτρονική δωροκάρτα που φτάνει στον παραλήπτη σε μερικά μόλις λεπτά με το χρηματικό ποσό που θα επιλέξεις, δίνει τη δυνατότητα στα αγαπημένα σου πρόσωπα να βρουν αυτό ακριβώς που ταιριάζει στις προτιμήσεις και τις ανάγκες τους.

Ας επιστρέψουμε όμως στις φετινές, εορταστικές περιπέτειες του Virtual Santa, ο οποίος δεν διαθέτει έλκηθρο και ταράνδους, συχνάζει όμως στο Facebook και για την ακρίβεια στην επίσημη σελίδα των Public. Μέσα από μια σειρά live videos, ο Virtual Santa δίνει προτάσεις για μοναδικά δώρα που απευθύνονται σε διαφορετικές ηλικίες και γούστα, μέσα από την τεράστια γκάμα επιλογών που προσφέρει το Public.gr.

Μα ποιος είναι αυτός ο virtual Santa που έρχεται να κάνει τόσο εύκολη, ευχάριστη και διασκεδαστική την επιλογή δώρου; Σε αντίθεση με τον «κανονικό» Άγιο Βασίλη, εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με ένα μόνο πρόσωπο. Η αρχή έγινε με τον Δημήτρη Μακαλιά και ακολούθησαν οι Αντίνοος Αλμπάνης, Πυγμαλιώνας Δαδακρίδης, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Ηλίας Μελέτης, ενώ την παραμονή των Χριστουγέννων, τον ρόλο του virtual Santa θα τον αναλάβει η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Ωραία, και αφού μάθαμε ποιος είναι ο virtual Santa, ας δούμε και ποια δώρα προτείνει. Το δικό μας μάτι έπεσε πάνω στις επιλογές του Αντίνοου Αλμπάνη, γιατί με ένα μαγικό τρόπο (οκ, είναι virtual αλλά δεν παύει να είναι… Santa) ήταν λες και ήξερε τι ακριβώς ταιριάζει στους συγγενείς και τους φίλους μας.

Βιβλία θες, έχει

Για αρχή πρότεινε βιβλία. Εκείνος ο φίλος που στο πρώτο lockdown κόλλησε με το «Unorthodox», τώρα θα έχει την ευκαιρία να διαβάσει και το βιβλίο στο οποίo βασίστηκε η σειρά του Netflix. Πέρα όμως από τον φίλο που ξετρελαίνεται με τις σειρές, έχω και αρκετούς σινεφίλ. Για εκείνους υπάρχει το «Ψυχώ» του Robert Bloch και η graphic novel έκδοση του «Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια» της Harper Lee, ενός από τα κλασικότερα μυθιστορήματα της σύγχρονης λογοτεχνίας.

Επιτραπέζια για όλους

Δεδομένου ότι περνάμε πολύ χρόνο στο σπίτι, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τις προτάσεις του επιτραπέζια. Το Uno Extreme έχει και αυτό το κλασικό gameplay που ξέρουμε από το Uno, αλλά βάζει και τον παράγοντα τύχη στο παιχνίδι. Το Pictionary Air είναι μία πιο καινοτόμα έκδοση του αγαπημένου παιχνιδιού ζωγραφικής, στην οποία κάθε παίκτης σχεδιάζει στον αέρα και η εικόνα σχηματίζεται στο κινητό ή την τηλεόραση!

Δυνάμωσε την ένταση

Αντίστοιχα για να περνάμε ακόμα πιο δημιουργικά τον χρόνο μας στο σπίτι, είναι και οι προτάσεις με προϊόντα ήχου. Για να απολαμβάνουμε τη μουσική υπάρχει το φορητό ηχείο Marshall Stockwell II, το οποίο διαθέτει μεγάλη ένταση, μεγάλη αυτονομία και είναι ανθεκτικό στο νερό για να μας ακολουθεί παντού. Για τις ώρες που θέλουμε να απολαύσουμε μόνοι μας την αγαπημένη μας μουσική, ταινία, ή το νεότερο podcast που ανακαλύψαμε, έχουμε την επιλογή των ασύρματων ακουστικών Fresh ‘n Rebel Caps σε πανέμορφο Indigo χρωματισμό ή τα κορυφαία Marshall Monitor II, τα οποία διαθέτουν ακόμα και active noise cancelling.

Φέτος ο δικός μας «Άγιος Βασίλης», ο virtual Santa, περνάει από τα Public και μας προτείνει τα πιο ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα δώρα.