Έχεις παρατηρήσει ποτέ πως ο αριθμός 9 πρωταγωνιστεί στα πιο πρόσφατα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας; Πότε ξεκινούσε μέχρι πριν λίγες ημέρες η απαγόρευση κυκλοφορίας; Στις 9. Μέχρι πόσα άτομα επιτρέπεται να παραβρίσκονται σε κηδείες; 9Πόσα άτομα θα επιτρέπεται να μαζευτούν γύρω από το τραπέζι των γιορτών; 9. Ύποπτο; Σίγουρα.

Ευτυχώς, κάποιοι πιο υποψιασμένοι από εσένα έκατσαν και έλυσαν τον γρίφο με αυτό το 9 που δείχνει να καθορίζει τις ζωές μας.

Πρόκειται για μια αφίσα που έχει γίνει viral στα social media και εξηγεί τι κρύβεται πίσω από όλες αυτές τις απαγορεύσεις. Ναι, δίνει την απάντηση σε όλη αυτή την ύποπτη σκευωρία: από πίσω κρύβονται οι Εβραίοι!

Το εννιάφωτο εβραϊκό αστέρι είναι η πηγή «έμπνευσης» πίσω από όλα αυτά τα εννιάρια που έχουν μπει στις ζωές μας. Η αφίσα είναι η απόδειξη. «Από εδώ βγήκε ο αριθμός 9 για το ρεβεγιόν και για άλλα γιορτινά», γράφει η αφίσα και συνεχίζει: «Τα σιωνιστικά ζόμπι διδάσκουν, προνοούν».

Για να μη στα πολυλογούμε, οι Εβραίοι με τα μεγάλα τους σχέδια φταίνε για όλα τα 9 και τους περιορισμούς και τους κορωνοϊούς. ΔΙΑΔΩΣΤΕ!!1!