Να λέμε και αλήθειες, παιδιά. Τα δώρα είναι ωραία. Είναι όμορφο, πώς να το πω αλλιώς, να δέχεσαι δώρα από αυτούς που αγαπάς. Για μένα, μάλιστα, είναι όμορφο και να τα τοποθετώ στη βάση του δέντρου και να περιμένω να τα ανοίξω όλα μαζί.  Διότι, όσο και αν ακούγεται υπερβολικό, τι να τα κάνουμε τα δώρα, αν δεν έχουμε φροντίσει να βρουν μια φιλόξενη φωλιά κάτω από τα χριστουγεννιάτικα δέντρα; Στα όμορφα συναισθήματα που γεννούν τα δώρα ας προσθέσουμε και την ικανοποίηση που νιώθεις όταν μετά από αναζήτηση ανάμεσα σε πολλές επιλογές, καταλήγεις σε εκείνη που θεωρείς ότι ταιριάζει περισσότερο στα γούστα εκείνου που θες να στείλεις ένα δώρο. Βέβαια, δεν είναι όλοι σαν εμένα που τους αρέσει να χαζεύουν με ενθουσιασμό για ώρες μέχρι να βρουν αυτό που θέλουν. Κάποιοι είναι βιαστικοί και θέλουν να βρουν γρήγορα και απλά αυτό που ψάχνουν. Άλλοι επιθυμούν να είναι τα πράγματα οργανωμένα. Τέλος υπάρχουν και οι αναποφάσιστοι. Για όλους εμάς, υπάρχει η λύση των Public καθώς εκεί μπορείς να βρεις γρήγορα και απλά ξεχωριστά δώρα για : για εκείνον ή εκείνη, για παιδιά, εφήβους και γονείς, για τον παππού ή τη γιαγιά, για τους φίλους. Και την περίπτωση που δεν ξέρεις τι να διαλέξεις, μπορείς πάντα να ακούσεις τις συμβουλές του Virtual Santa των Public μέσα από τα  βίντεο στη Facebook σελίδα του Public. Και αν ακόμα είσαι αναποφάσιστος, μπορείς πάντα να αφήσεις εκείνους να αποφασίσουν. Στείλε τους μια e-gift card, επίλεξε το ποσό που θες να διαθέσεις (από 10 έως € 500) και σε ελάχιστα λεπτά ο παραλήπτης λαμβάνει στο e-mail ή το κινητό του την ηλεκτρονική κάρτα δώρου, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει και για ηλεκτρονικές αγορές από το Public.gr και να επιλέξει το ιδανικό δώρο από τις αμέτρητες επιλογές.

Είπαμε, προσωπικά μου αρέσει να περνάω ώρες για να διαλέξω δώρο για τους αγαπημένους και ειδικά φέτος σκέφτηκα ότι θα ταίριαζε πολύ κάτι που θα μπορούν να το απολαύσουν κυρίως στο σπίτι, αφού εκεί περνάμε ούτως ή άλλως τις μέρες μας κατά τους τελευταίους μήνες, προκειμένου να μείνουμε ασφαλείς και να προστατέψουμε τους οικείους μας. Τι καλύτερο λοιπόν από βινίλια και gadget ήχου.

 Bruce Springsteen – Letter to you

To αφεντικό έκλεισε τα 71 πριν λίγο καιρό και με αυτό το album, το 20ο του, επιστρέφει σε γνώριμους τον παλιό του εαυτό. Το ακούς και νομίζεις ότι διαβάζεις σελίδες του προσωπικού ημερολογίου του Springsteen. Ο Bruce αφηγείται μια ιστορία στην οποία πρωταγωνιστεί η μουσική και πώς μπορεί να μας κρατήσει όρθιους. Απλή ιστορία, μα με ανεξάντλητη ορμή.

Kylie Minogue  – Disco

Για το πώς η Αυστραλή τραγουδίστρια κατάφερε μέσα στο 2020 να στήσει το δικό της Studio 54 και να δώσει στην mainstream pop μια νότα ντίσκο φνατασμαγορίας, τα έχουμε γράψει και εδώ. Το βινύλιο του Disco αξίζει γιατί μια θέση στη δισκοθήκη σου γιατί τα κομμάτια θα βρίσκονται σε κάθε playlist των μελλοντικών πάρτι. Επίσης, με το Disco η Kylie κατάφερε να έχει παρουσία στο βρετανικό top-10 σε 5 διαφορετικές δεκαετίες.

Θάνος Μικρούτσικος – Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία

Ήταν πολύ τυχεροί όσοι βρέθηκαν σε εκείνες τις δύο συναυλίες του Θάνου Μικρούτσικου στο Μέγαρο Μουσικής τον Μάιο του 2019, όταν παρουσίασε με μια νέα ματιά τα πιο λαμπρά κεφάλαια της σπουδαίας δισκογραφίας του. Ο κόσμος σιώπησε βλέποντας 3 πιανίστες άλλοτε να παίζουν σαν ένα πιάνο και άλλοτε να αυτοσχεδιάζουν. Ο ίδιος ο συνθέτης δούλεψε όσο καιρό του επέτρεπε.. η κατάσταση της υγείας του και κατάφερε και ολοκλήρωσε το υλικό για την κυκλοφορία του δίσκου. Ανεκτίμητο.

Marshall Stockwell II

Ωραία τα βινύλια, αλλά κάπως θα πρέπει να τα ακούν αυτοί στους οποίους θα τα δωρίσεις. Για αυτό λοιπόν ρίξε μια ματιά στο φορητό ηχείο Marshall Stockwell II, το οποίο διαθέτει μεγάλη ένταση, μεγάλη αυτονομία και είναι ανθεκτικό στο νερό για να σε ακολουθεί παντού.