Το βίντεο, διάρκειας περίπου ενός λεπτού, ξεκινάει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να λέει πως “οι νίκες ξεκινάνε από την άμυνα” και ότι “ένας να μην παίζει, θα τα χάσουμε όλα”. Και καταλήγει, σημειώνοντας: “Πρέπει να παίξουμε άμυνα. Αυτοί που αγαπάμε, η ζωή, είναι το γήπεδό μας. Και κάνουμε ό,τι χρειάζεται και νικάμε τον αόρατο αντίπαλο, τον κορονοϊό. Στο τέλος, βγαίνουμε όλοι MVP”. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο πρωταγωνιστής στη νέα διαδικτυακή καμπάνια της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό, με τίτλο: “Εφαρμόζουμε τα μέτρα, παίζουμε την καλύτερη άμυνα”.

Τι μας λέει στο μήνυμά του ο MVP του NBA; “Οι νίκες ξεκινούν από την άμυνα. Όλοι οι προπονητές στον κόσμο αυτό θα σου πουν. Ένας παίκτης μπορεί να είναι ο καλύτερος στον κόσμο, ο MVP του πρωταθλήματος, αλλά μόνος σου δεν μπορείς να το κάνεις. Πρέπει να το κάνουμε μαζί. Ένας να μην παίζει, θα χάσουμε όλοι. Έχω μάθει να κοιτάω τον αντίπαλο στα μάτια, αλλά για πρώτη φορά στη ζωή μου παίζω μ’έναν αντίπαλο που είναι αόρατος. Δεν τον βλέπω, αλλά υπάρχει. ΤΙξέρω εγώ; Είμαι 25 χρόνων, είμαι ένας μπασκετμπολίστας. Αυτό που ξέρω, όμως, είναι ότι αυτοί που αγαπάμε, είναι το γήπεδό μας. Η ζωή είναι το γήπεδό μας. Κάνουμε ό,τι χρειάζεται και τον νικάμε. Και στο τέλος, βγαίνουμε όλοι MVP”. 

Το βίντεο ανήρτησε στον επίσημο λογαριασμό Prime Minister GR ο Πρωθυπυργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαριστώντας τον Έλληνα MVP για τη συμμετεχοχή του στην καμπάνια.

https://twitter.com/Giannis_An34?ref_src=twsrc%5Etfw

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπέγραψε προσφατά την Supermax επέκταση με τους Μπακς έναντι 228,2 εκ. δολαρίων, συμφωνία η οποία αποτελεί και την μεγαλύτερη στην ιστορία ολόκληρου του NBA. Η εν λόγω συμφωνία του Γιάννη είναι και η μεγαλύτερη στην ιστορία του NBA, με τον Έλληνα σταρ να ξεπερνά το συμβόλαιο που υπάγραψε το 2017 ο Ράσελ Ουέστμπρουκ και το οποίο θα του αποφέρει μέχρι το 2022 το ποσό των 206 εκ. δολαρίων.

https://twitter.com/BobbyMarks42/status/1338913426253389824?ref_src=twsrc%5Etfw