Για να πούμε και του στραβού το δίκιο, με πανδημία, καταστροφικούς σεισμούς, μυστηριώδεις μονόλιθους, εξωγήινους, το Έβερεστ να κερδίσει ύψος (ντάξει, αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο) και την Αίτνα να ξυπνάει, δεν θα μας σόκαρε καθόλου αν το 2020 έμελε να φέρει και το τέλος του μάταιου τούτου κόσμου.

Σε άλλα νέα, ο πάστορας Paul Begley, μας προειδοποιεί πως πλέον μετράμε αντίστροφα για το τέλος του κόσμου, κυριολεκτικά, πληροφορώντας μας πως τη Δευτέρα έρχεται η στιγμή της Αποκάλυψης. Ο πάστορας στηρίζει αυτή τη μακάβρια πρόβλεψη στο γεγονός ότι τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, ο Δίας και ο Κρόνος θα έρθουν τόσο κοντά ο ένας στον άλλο (σύνοδο το λένε αυτό κάτι φίλοι μας αστρολόγοι) που θα μοιάζουν σαν ένας διπλός πλανήτης.

Στο μεταξύ, οι ειδικοί εκτιμούν πως τους δυο πλανήτες θα χωρίζει φαινομενικά μόνο το 1/5 της διαμέτρου της Σελήνης και πως αυτή η κοσμική ένωση θα είναι ορατή από τη Γη. Κάτι τέτοιο, τελευταία φορά έγινε στις 4 Μαρτίου του 1226. Αυτό δεν το λέει ο πάστορας, αλλά ο καθηγητής αστρονομίας του Πανεπιστημίου Ράις του Τέξας, Πάτρικ Χάρτιγκαν.

Φαίνεται πως η συγκεκριμένη μέρα έχει ιδιαίτερη αξία για τον χριστιανοευαγγελιστή πάστορα, ο οποίος έχει τα γενέθλιά του. Φανταζόμαστε πως στο μυαλό του, η συνάντηση με τον Τζίζους, τη μέρα που θα τελειώνει ο κόσμος, αυτή της Αποκάλυψης δηλαδή, είναι το τέλειο δώρο γενεθλίων.

Στο βίντεό του αμφισβητεί στα ίσα όλες τις προβλέψεις για το τέλος του κόσμου που έχουν βασιστεί στα ημερολόγια των Μάγια, με την πιο πρόσφατη αντίστοιχη τέτοια πρόβλεψη να ήταν το 2012. Γενικώς, σύμφωνα με τον Begley, διανύουμε τις τελευταίες μέρες του κόσμου. Μην κανονίσετε τίποτα για Δευτέρα.

JESUS IS COMING!