Όσοι παίκτες έχουν ήδη βγει από το ριάλιτι μόδας GNTM, σχεδόν χωρίς καμία εξαίρεση, έχουν δηλώσει πως νικητή βλέπουν τον Αντρέα. Γενικότερα, Αντρέας και Ηρακλής είναι από τους φετινούς διαγωνιζόμενους που έχουν κερδίσει τις περισσότερες καρδούλες εκεί έξω. Δεν ξέρω αν θα ακουστώ σαν εξωγήινη, αν θα εγείρω το μίσος σας ή αν θα εκφράσω τη σκέψη σας, αλλά βρίσκω τον Αντρέα την επιτομή του cringy, ανταγωνιστικού παίκτη που σε κάνει να νιώθεις άβολα κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του.

Στη δήλωση και μόνο ότι σκοπεύω να γράψω κάτι αρνητικό ή που τέλος πάντων δεν εκθειάζει τον Αντρέα σαν αγόρι και σαν μοντέλο δέχτηκα απειλές. Συνάδελφος μου δήλωσε πως έτσι και γράψω κακό πράγμα για τον Αντρέα θα με ξεκοιλιάσει. Κολλητή που ζει το κρας της λες και είναι έφηβη, με απείλησε πως αυτό είναι casus belli για μια φιλία που μετράει χρόνια από το σχολείο. Ε λοιπόν, ναι, θα γράψω «κακό πράγμα» για τον Αντρέα, γιατί το cringe που μου προκαλεί αυτό το 19χρονο τυπάκι είναι μεγαλύτερο από την ανάγκη μου να διατηρήσω καλές φιλίες και συνεργασίες. Εύα, Ζωή, καλός ο Αντρέας σας, αλλά μόνο στο mute. Γιατί όποτε ανοίγει το στόμα του, η φασούλα γίνεται cringy. Πολύ cringy.

Ο Αντρέας είχε κάνει spoilers για κριντζ από την οντισιόν του κιόλας. ναι, τότε που δήλωνε πως ό,τι αναλαμβάνει να κάνει, το φέρνει εις πέρας τέλεια. Τότε που παρομοίαζε τους κριτές με… κρασιά.

Επίσης, ποιος ξεχνάει τον μονόλογό του στην αποχώρηση της Ξένιας (ΟΚ, στην πρώτη αποχώρηση της Ξένιας) που κατηγορούσε τον γύπα για τσαμπουκαλέματα off-camera και απειλούσε ενώπιον της Βικάρας που είχε ήδη κριντζάρει, ότι θα είναι εκείνος που θα διώξει τον γύπα από το παιχνίδι; Κανείς.

Τώρα θα με πείτε υπερβολική, αλλά αστειάκια και καλά επαγγελματικά, ειδικά στο GNTM τα βρίσκω cringy ούτως ή άλλως. Στα πρώτα επεισόδια του show, να θυμίσω” είχε προκύψει ένας τσακωμός Αντρέα και Ηρακλή, με αφορμή το γεγονός ότι ο πρώτος δεν έκανε στην άκρη για να περάσει ο δεύτερος. Ναι, τσακώθηκαν γι’ αυτό κυριολεκτικά. Στο μεταξύ, ακόμα πιο έξαλλο έκανε τον Ηρακλή η ατάκα του Αντρέα, ο οποίος είχε πει κάτι σε στυλ “Σιγά τις πλάτες που δε χωράς”. Γιατί έτσι κάνουν κρίντζι χιούμορ τα τοπ μόντελς: με πλάτες, αναλογίες και ύψος. Όπως οι υδραυλικοί με καλοφτιαγμένους θερμοσίφωνες και οι ταξιτζίδες με ρεκόρ ταρίφας. Τι; Όχι;

Μέσα σε όλα τα cringy πράγματα που κάνει εντελώς αυθόρμητα ο Αντρέας είναι και το μπιτμποξ. Χωρίς λόγο. Με το ύφος που όλοι φανταζόμαστε. Σίγουρος δηλαδή πως πρόκειται περί αριστουργήματος. Α, και να παίρνει ύφος απουσιολόγου που του λένε “και πάλι μπράβο” οι καθηγητές, όταν ακούει καλή κουβέντα από τους κριτές. Όπως συνέβη στη δοκιμασία με το τραγούδι της Τάμτα και του Mente Fuerte. Cringe και μπίτμποξ ήταν η φάση. 

https://www.youtube.com/watch?v=IhMJv4rsYI8

Η μέρα του λάτεξ και των σέλφι, ήταν κακή για όλους τους παίκτες. Όχι μόνο για τον Αντρέα. Λίγο πολύ, όλα τα παιδιά διαφώνησαν με το γεγονός ότι ο Γιώργος Καρράβας έκρινε ως νικητή της δοκιμασίας τον πολύ κακό ακόμα και στο να είναι αντιπαθητικός, Αιμιλιάνο. Παρόλα αυτά, ο Αντρέας κατάφερε να τερματίσει για ακόμα μια φορά το κριντζόμετρο, δηλώνοντας πως “δε γίνεται να τον διώξουν με τέτοια φωτογραφία” και πως υπό κανονικές συνθήκες -αν δεν είχε προηγηθεί η διαφωνία με τον coach- θα είχε ξεχωρίσει. Μόνος του, παιδιά. 

Ο Αντρέας γενικώς καταφέρνει να πιστεύει πως με έναν παράξενο τρόπο τα πάντα τον αφορούν και όλα περιστρέφονται γύρω του. 19 χρονών παιδί θα μου πεις. Δίκιο θα έχεις. Αλλά ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Δε γίνεται σε ένα ριάλιτι που υπάρχει ο κουλ τύπαρος Έντουαρντ και ο δεν-ξέρω-τι-να-πρωτοπώ Ηρακλής, να στηρίζεις τον κρίντζι Ανδρέα. Τον τύπο που έχει καταφέρει να πει περισσότερα “εγώ” σε μια πρόταση κι από τον πιο εγωκεντρικό άνθρωπο του σύμπαντος. Ήρεμα το λέω. 

Μετά από αυτό, φοβάμαι πως φίλη και συνάδελφος δε θα μου ξαναμιλήσουν ποτέ. Κορίτσια, συγγνώμη, αλλά ο Αντρέας είναι καλός μόνο στο mute για πολλούς από εμάς τους haters του, γιατί είναι ακραία ανταγωνιστικός και μας θυμίζει τον χειρότερο εαυτό μας. Προβολή το λένε. Ναι, ξέρουμε. Θα συμβουλευτούμε έναν ψυχολόγο.