Η Ραχήλ Μακρή θα μπορούσε να διεκδικεί το στέμμα της πιο μερακλούς συνομωσιολόγου της χώρας τούτης αν μας ρωτάς. Δεν χρειάζεται προσπάθεια, μια απλή βόλτα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ, του ΣΥΡΙΖΑ και της Λαϊκής Ενότητας αρκεί για να καταλάβει κανείς πως λίγο πολύ στηρίζει κάθε θεωρία συνωμοσίας, που εσείς και εμείς, εμείς και εσείς, διαβάζουμε πριν μας πάρει ο ύπνος, σαν παραμυθάκι, τα βράδια.

Όπως και να έχει, μετά τη δήλωση του φόβου της, στις αμερικανικές εκλογές, πως η νίκη του Μπάιντεν θα σηματοδοτήσει και την υποδούλωση του ανθρώπου, τώρα, που το ζήτημα του εμβολιασμού είναι στο spotilight της προσοχής, η Ραχήλ, σαν αντιεμβολιάστρια που αγαπάει τις θεωρίες συνομωσίας περισσότερο από όσο μπορεί να διαχειριστεί, ανακάλυψε κάτι… σοκαριστικό.

Η βουλευτής, κατάφερε, με λίγη σκέψη, να αποκωδικοποιήσει το όνομα της εταιρίας Moderna, αποκαλύπτοντας τι ακριβώς κρύβεται πίσω από το εμβόλιό της.

Είστε έτοιμοι; Ούτε εμείς:

«Moderna = Mod e rna = Mod (ify) RNA

Moderna = Mod e rna = Mod(ify) RNA

Δημοσιεύτηκε από Ραχήλ ΜακρήΒ στις Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020

Ναι, η Ραχήλ βρήκε τον κρυφό στόχο αυτής της εταιρίας και του εμβολίου της, που δεν είναι άλλος από το να τροποποιήσει το RNA μας. Θα περιμέναμε ένα εμψυχωτικό ποστ που να εξηγεί πώς το ελληνικό RNA είναι διαφορετικό από εκείνο των υπόλοιπων ανθρώπων, εκλεκτός λαός αφού. Και κάπου αναμειγνύεται και ο Μέγας Αλέξανδρος, αλλά δε θυμόμαστε κιόλας. Ας μας θυμίσει η Ραχήλ αν έχει την καλοσύνη. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.