Ο Χαΐμ Εσέντ, πολυβραβευμένος τέως επικεφαλής Διαστημικής Ασφάλειας του Ισραήλ, πιστεύει στις στενές επαφές τρίτου τύπου. Μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι οι εξωγήινοι μεσολάβησαν και εμπόδισαν τους Σοβιετικούς να επιτεθούν με πυρηνικά όπλα εναντίον των ΗΠΑ μετά τον πόλεμο των Χοίρων, ότι οι φίλοι μας από το Διάστημα έχουν ρίξει μπετά στον Άρη και σήκωσαν βάση για να φιλοξενούνται σαν πασάδες οι αστροναύτες όταν καταφέρνουν να επισκεφθούν τον κόκκινο πλανήτη και ότι Διαγαλαξιακή  Ομοσπονδία  Διαστήματος τα έχει κατά καιρούς πει με κυβερνήσεις Αμερικής, Αγγλίας, Ρωσίας, Κίνας και Ιαπωνίας. Όλα τα παραπάνω δεν έχουν διαδραματιστεί σε εκπομπή της Αννίτας Πάνια.

https://twitter.com/hashtag/security?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Φυσικά και ο Τραμπ γνωρίζει την ύπαρξη τους, αλλά δεν μας το αποκαλύπτουν γιατί δεν είμαστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά για μια τέτοια αποκάλυψη. Ο επιστήμονας πιστεύει ότι θα φανερωθούν μόνοι τους όταν καταλάβουμε φουλ την έννοια του χωροχρόνου και της μαύρης τρύπας. Δηλαδή ποτέ, ας μην γελιόμαστε. 

https://twitter.com/Aggeliki_213/status/1337062088234192896?ref_src=twsrc%5Etfw

Κατάλαβα ότι μάλλον πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο προώθησης του βιβλίου του Το Σύμπαν πέρα από τον ορίζοντα που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα. Στις σελίδες του μιλάει για τον ρόλο της ανθρωπότητας στην εξωγήινη κουλτούρα (θα είμαστε οι παραδουλεύτρες τους) και μας καθησυχάζει λέγοντας πώς δεν είναι απειλητικοί.

https://t.co/KW1gwzKGsC

Έχει μια συνειδητοτήτα μιας κι αντιλαμβάνεται/ομολογεί ότι αν τα έλεγε αυτά δημοσίως πριν δεκαπέντε χρόνια θα κυκλοφορούσε με το άσπρο πουκάμισο φορεμένο πισθάγκωνα.