"Υπάρχουν εξωγήινοι" ξεκαθαρίζει Ισραηλινός στρατηγός εκτός πλατό "Ανίτα Κοίτα"

Οι E.T phone home, X- Files και Stranger Things φαν το λένε χρόνια.

"Υπάρχουν εξωγήινοι" ξεκαθαρίζει Ισραηλινός στρατηγός εκτός πλατό "Ανίτα Κοίτα"

Οι E.T phone home, X- Files και Stranger Things φαν το λένε χρόνια.


Ο Χαΐμ Εσέντ, πολυβραβευμένος τέως επικεφαλής Διαστημικής Ασφάλειας του Ισραήλ, πιστεύει στις στενές επαφές τρίτου τύπου. Μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι οι εξωγήινοι μεσολάβησαν και εμπόδισαν τους Σοβιετικούς να επιτεθούν με πυρηνικά όπλα εναντίον των ΗΠΑ μετά τον πόλεμο των Χοίρων, ότι οι φίλοι μας από το Διάστημα έχουν ρίξει μπετά στον Άρη και σήκωσαν βάση για να φιλοξενούνται σαν πασάδες οι αστροναύτες όταν καταφέρνουν να επισκεφθούν τον κόκκινο πλανήτη και ότι Διαγαλαξιακή  Ομοσπονδία  Διαστήματος τα έχει κατά καιρούς πει με κυβερνήσεις Αμερικής, Αγγλίας, Ρωσίας, Κίνας και Ιαπωνίας. Όλα τα παραπάνω δεν έχουν διαδραματιστεί σε εκπομπή της Αννίτας Πάνια.

Φυσικά και ο Τραμπ γνωρίζει την ύπαρξη τους, αλλά δεν μας το αποκαλύπτουν γιατί δεν είμαστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά για μια τέτοια αποκάλυψη. Ο επιστήμονας πιστεύει ότι θα φανερωθούν μόνοι τους όταν καταλάβουμε φουλ την έννοια του χωροχρόνου και της μαύρης τρύπας. Δηλαδή ποτέ, ας μην γελιόμαστε. 

Κατάλαβα ότι μάλλον πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο προώθησης του βιβλίου του Το Σύμπαν πέρα από τον ορίζοντα που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα. Στις σελίδες του μιλάει για τον ρόλο της ανθρωπότητας στην εξωγήινη κουλτούρα (θα είμαστε οι παραδουλεύτρες τους) και μας καθησυχάζει λέγοντας πώς δεν είναι απειλητικοί.

Έχει μια συνειδητοτήτα μιας κι αντιλαμβάνεται/ομολογεί ότι αν τα έλεγε αυτά δημοσίως πριν δεκαπέντε χρόνια θα κυκλοφορούσε με το άσπρο πουκάμισο φορεμένο πισθάγκωνα. 

 

 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα