Ας ξεκινήσουμε με μια κοινή παραδοχή. Το ντοκιμαντέρ του Tiger King: Murder, Mayhem and Madness ήταν τόσο over the top σουρεαλιστικό που σε εθίζει στο σύμπαν του Exotic Joe. Σχεδόν ήθελες μια τίγρη για κατοικίδιο.

Ο αφηγητής του ήταν ένας παράξενος καουμπόι (δεν είμαστε σίγουροι), γκέι (είμαστε, ήταν openly), κομπιναδόρος/επιχειρηματίας/κακοποιός/δολοφόνος/τραγουδιστής της κάντρι (πάρα πολλές ερμηνείες η πολυσήμαντη ταυτότητά του εκτροφέας αιλουροειδών). Το ντοκιμαντέρ φλέρταρε και με ριάλιτι σόου και με τηλεοπτική σαπουνόπερα. Ήταν άβολο, εθιστικό. Τρας, κριντζ και αστείο. Ας το παραδεχτούμε, ήταν το binge watching της πρώτης ανέμελης καραντίνας.

https://twitter.com/hashtag/joeexotic?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

 Τις πρώτες 10 ημέρες της κυκλοφορίας του το είδαν πάνω από 34.3 εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο και αποτελεί ίσως την πιο πετυχημένη σειρά της πλατφόρμας (μέχρι που εμφανίστηκε η σκακίστρια και μετρά 62 εκατομμύρια νοικοκυριά/τηλεθεατές) . Η Cardi B., προσπάθησε να ξεκινήσει μια καμπάνια GoFundMe για την απελευθέρωση του Jοe. Που μεταξύ άλλων υπήρξε και υποψήφιος για την προεδρία της Αμερικής το 2018. Ξέρω γιατί το είδαμε. Γυριζόταν πάνω από πέντε χρόνια. Ο ήρωας δεν είναι κατασκευασμένος σε σενάρια χολιγουντιανά αλλά η πραγματικότητα της αμερικανικής ενδοχώρας.

https://twitter.com/hashtag/Bread?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Παρακολουθήσαμε μια σειρά εγκλήματων που μένουν ανεξιχνίαστα, ζώα φυλακισμένα σε κλουβιά να τα προσέχουν εθισμένοι σε ναρκωτικά τρανς φύλακες με ένα χέρι, αυτοκτονίες, φόβος και Redneck παράνοια και κακοποίηση ζώων. Δεν ήταν τόσο αστείο όσο πιστεύαμε αν το δεις από μια απόσταση. Δεν ήταν κακό ή καλό. Ήταν απλά εξωφρενικό.

https://twitter.com/hashtag/TigerKing?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Ο χαρακτήρας της Κάρολ Μπάσκιν, της αυτοαποκαλούμενης «Μητέρας Τερέζα των άγριων ζώων» και nemesis του Τζο δεν έχουμε καταλήξει αν ήταν ο villain χαρακτήρας του Tiger King. Σε ένα παράλληλο σύμπαν ο Τζο παίζει στο The Crown την Βασίλισσα και η Κάρολ είναι η Θάτσερ. Η Κάρολ ίσως διαμέλισε και τάισε στις τίγρεις τον σύζυγό της. Ίσως και όχι. Κανείς ποτέ δεν θα μάθει την αλήθεια.

Το 2020 ο Τζο μέσα από τις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα κορωνοϊού αλλά ούτε ο ιός τον πλησιάζει πια και έστειλε επιστολή στον Ντόναλντ Τραμπ ζητώντας να του απονείμει χάρη. Επίσης θέλει να τον υποδυθεί ο Μπραντ Πιτ αλλά μάλλον ο πιο πιθανός για να αναλάβει αυτή την περσόνα είναι ο Νίκολας Κέιτζ.  

https://twitter.com/daxshepard/status/1243006453272563712?ref_src=twsrc%5Etfw

Περισσότερα από όλα με ενοχλεί το μαλλί του, αυτό του mullet που το υιοθέτησε η κοντοχωριανή του Τζο, Μάιλι Σάιρους και για κάποιο περίεργο λόγο η ΡίΡι.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)