Μέσα σε όλα τα συμπεράσματα που μας έχει επιτρέψει η εμπειρία δυο καραντινών, είναι και το γεγονός πως οι οδηγοί ταξί πιθανότατα θα κρατήσουν λίγα από τα βάρη των ντελιβεράδων. Απόδειξη, ένα περιστατικό στο Βόλο όπου κάποιος κάλεσε ταξί, ζητώντας από τον οδηγό να του φέρει προφυλακτικά, σοκολάτα και σουβλάκια.

Προφανώς, η ώρα ήταν μετά τις 21:00 και λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας, ο ίδιος δε μπορούσε να κυκλοφορήσει και να κάνει μόνος του τα απαραίτητα ψώνια. Έτσι, κάλεσε στο τηλεφωνικό κέντρο των Ραδιοταξί Βόλου και «παρήγγειλε» ένα ταξί για να του κάνει delivery σουβλάκια, σοκολάτα και προφυλακτικά. Τα παντοτινά SOS δηλαδή.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, πρόκειται για νεαρό άντρα που ζήτησε να μιλήσει απευθείας με τον οδηγό, ο οποίος παρόλο που έμεινε άναυδος, ικανοποίησε τις απαιτήσεις του πελάτη και μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκε κάτω από το σπίτι του για να του παραδώσει την πολυπόθητη σακουλίτσα.

Το ρεπορτάζ λέει πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που πολίτες εν μέσω καραντίνας τηλεφωνούν σε ταξί και ζητούν να τους μεταφέρουν διάφορα πράγματα. Λίγο από το δράμα των ντελιβεράδων φορτώνονται πλέον οι ταξιτζίδες, σε άλλα νέα.