Μπορεί η πανδημία να πήγε λίγο πίσω τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν του YOU, αλλά τα νέα είναι καλά, μιας και θα μπορούμε να τη στριμάρουμε κάποια στιγμή μέσα στο 2021 στο Netflix. Στη δεύτερη σεζόν, αφήσαμε τον Joe Goldberg στην αγκαλιά της Love Quinn, μιας γυναίκας ακριβώς στα μέτρα του θα έλεγε κανείς, μιας και κατάφερε να αποδειχτεί καλύτερη stalker και από τον ίδιο.

Ένα δείγμα του τι έχουμε να περιμένουμε από την τρίτη σεζόν της σειράς δόθηκε στην τελευταία σκηνή της δεύτερης. Με λίγα λόγια, Joe και Love ζουν τις χαρές (ερωτηματικό εδώ) ενός γάμο, με εκείνη να είναι έγκυος, κάπου στα προάστια. Εκείνος, στο μεταξύ, δε φάνηκε να είναι και ιδιαίτερα χαρούμενος με τις εξελίξεις, αλλά μάλλον βρήκε νέο στόχο για λίγο ακόμα stalking: τη γειτόνισσα. Έτσι ρολάρουν οι stalkers των προαστίων.

Νέες προσθήκες στο cast

Κάποιους θα πρέπει να σκοτώνουν και σε αυτή τη σεζόν ο Joe και η Love, οπότε όπως αντιλαμβάνεσαι, θα υπάρξουν νέες προσθήκες στο cast. Μια από αυτές είναι ο Scott Speedman, ο οποίος θα παίξει τον ρόλο του Matthew, ενός επιτυχημένου CEO που δυσκολεύεται να εκφραστεί συναισθηματικά, σύμφωνα με πληροφορίες του Netflix.

https://t.co/EYp7Xfg65u

Σε άλλα νέα, η καινούργια εμμονή του Joe θα ακούει στο όνομα Natalie και θα την υποδύεται η Michaela McManus. Πρόκειται για τη γειτόνισσα του μοιραίου ζευγαριού, η οποία είναι παντρεμένη με έναν πολύ επιτυχημένο άντρα. Υποθέτουμε τον Matthew. Οι πληροφορίες λένε πως η Natalie έχει μια καλά κρυμμένη παράλληλη ζωή, την οποία είμαστε σίγουροι πως πρώτος θα ανακαλύψει ο Joe.

Στο σεναριακό παιχνίδι μπαίνουν και ρόλοι όπως μια mom-fluencer, η Sherry, την οποία υποδύεται η Shalita Grant, και η πιο αφοσιωμένη της follower, Kiki (Shannon Chan-Kent) μαζί με τον σύζυγό της, Brandon (Christopher Sean). O Dylan Arnold θα υποδύεται τον Theo, έναν χαωμένο φοιτητή και ο Mackenzie Astin θα παίζει έναν καθηγητή γεωλογίας. Να υποθέσουμε πως η νέα δουλειά του Jοe θα είναι στη βιβλιοθήκη κάποιου πανεπιστημίου;

Η σεζόν θα περιλαμβάνει και κάποια flashbacks από την παιδική ηλικία του Joe, προβάλλοντας πως ο νεαρούλης Joe είχε πέσει θύμα bullying αρκετές φορές. Τον Joe σε μικρή ηλικία θα υποδύεται ο Jack Fisher.

Η σειρά είναι βασισμένη στα βιβλία της Caroline Kepnes, ωστόσο η Τρίτη δε θα είναι απαραίτητα πιστή στην πλοκή του You Love Me, που κυκλοφορεί τον Απρίλιο του 2021. Σε κάθε περίπτωση, κάποια στοιχεία φαίνεται να ακολουθούν το βιβλίο και αν κρίνουμε από τις γνωστές έως τώρα πληροφορίες, ο Joe βαρέθηκε τις μεγάλες πόλεις και ρίσκαρε την αποκέντρωση. Μένει σε ένα νησί και βρίσκει δουλειά σε μια βιβλιοθήκη, όπου και συναντά την Mary Kaye DiMarco. Δεν παθαίνει εμμονή, την κερδίζει με μη ανησυχητικά μέσα, μόνο που υπάρχει ένα θεματάκι: έχει ζωή, είναι μητέρα, έχει φίλους και είναι busy. Και ξέρεις πόσο ενοχλούν αυτά τα πράγματα τον Joe.

Η τρίτη σεζόν θα δώσει και κάποιες απαντήσεις

Ελπίζουμε δηλαδή. Γιατί ακόμα απορούμε τι απέγινε ο Paco της πρώτης σεζόν και τι συμβαίνει με την Ellie. Θα την ξαναδούμε; Κυρίως θέλουμε μια απάντηση στο αν επιτέλους θα πάρει την τιμωρία που το αξίζει ο Joe και η too-psycho-to-mess-with σύζυγός του και μητέρα του παιδιού του, Love.