Ένα πλήθος καταγγελιών ήταν αρκετό για μα σχηματιστεί φάκελος για το Big Brother στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Στις καταγγελίες που έχουν γίνει στο ριάλιτι που έφερε στις οθόνες μας έτσι άνετα ακόμα και την κουλτούρα του βιασμού, γίνεται λόγος για απειλές, λεκτική και ψυχολογική βία, χυδαίες εκφράσεις και παρά λίγο χειροδικία από παίκτη του ριάλιτι.

Τα καλά νέα, είναι πως αυτές οι καταγγελίες ήταν αρκετές για να σχηματιστεί φάκελος, να οριστεί εισηγητής και ο ΣΚΑΪ να κληθεί σε ακρόαση για το ριάλιτι στις 5 Δεκεμβρίου.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΣΡ

Περιήλθε στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης πλήθος καταγγελιών που αφορούν τηλεοπτικό πρόγραμμα με τίτλο «Big Brother».  

Παρατίθενται ενδεικτικά αποσπάσματα των καταγγελιών: «Απειλές, λεκτική και ψυχολογική βία, παρολίγον χειροδικία και μπούλινγκ όλων των διαστάσεων» – «Απειλούσε και τραμπούκιζε συμπαίκτη του» – «χυδαίες εκφράσεις…και…ύβρεις…» – «έβριζε ασύστολα» – «Απειλεί και τρομοκρατεί τους συμπαίχτες του».  

Σχηματίσθηκε φάκελος, ορίσθηκε εισηγητής και εκλήθη η λειτουργούσα τον σταθμό εταιρία σε ακρόαση για την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 11.00 π.μ.