Αν κουράστηκες να διαβάζεις όλη μέρα ειδήσεις που σε ρίχνουν, κάνε ένα μικρό διάλειμμα με ειδήσεις που σου φτιάχνουν τη μέρα! Μπορεί να είναι κουλές, ρομαντικές, απολαυστικές ή τρομακτικές, σίγουρα όμως αξίζουν την προσοχή σου για λίγα λεπτά. 

4:30 είπε και ελάλησε!

Στη γειτονική Ιταλία, κάθε πρωί, στις 4:30 ακριβώς, ο κόκορας Καρλίνο ξυπνάει με έναν σκοπό. Να σηκώσει όλη τη γειτονιά στο πόδι. Δεν γνωρίζουμε αν το βρίσκει διασκεδαστικό ή απλά αν είναι στη φύση του, οι γείτονες όμως δεν γελάνε. Και μπορεί να μην τον έκαναν παστιτσάδα, έκαναν όμως μια ωραιότατη κατσάδα στον ιδιοκτήτη του, τον κ. Μπολέτι και κάλεσαν τις αρχές. Αποτέλεσμα, ο κ. Μπολέτι να πληρώσει πρόστιμο ύψους 166 ευρώ και να πρέπει ψάξει νέο σπίτι για τον φασαριόζο Καρλίνο. Κατά προτίμηση, εξοχικό.

 

79 χρόνια φαγούρα

Ούτε 50, ούτε 60, αλλά 79 ολόκληρα χρόνια, πες 80, κρατάει ο γάμος του Julio Mora, 110 ετών με τη Waldramina Quinteros, 104 ετών! Το υπέργλυκο και υπερήλικο ζευγάρι από τον Ισημερινό κατέκτησε και μια θέση στο βιβλίο Γκίνες, γιατί, ναι μεν υπάρχουν και άλλα ζευγάρια που είναι περισσότερο καιρό παντρεμένα, αλλά όχι σε τέτοια ηλικία. Ρεκόρ από μόνοι τους! Ο Julio και η Mora έχουν τέσσερα παιδιά που βρίσκονται εν ζωή, έντεκα εγγόνια, είκοσι δύο δισέγγονα και ένα τρισέγγονο. Εβίβα, να ζήσει η νύφη και ο γαμπρός!

 

Τα κάνει αόρατα

Αν έχεις υψοφοβία, δεν περπατάς εδώ, ξεκάθαρα! Η μεγαλύτερη κρεμαστή γέφυρα στον κόσμο, με γυάλινο δάπεδο, βρίσκεται στη νότιο Κίνα και έχει μήκος

526.14 μέτρα! Μπορεί να μην σου φαίνονται πολλά, μιλάμε όμως για γυάλινη, στο υπενθυμίζω! Ένας διαφανής διάδρομος στον αέρα, ο οποίος μπορεί να αντέξει ταυτόχρονα έως και 500 άτομα! Η γέφυρα είναι έργο του κινέζικου studio UAD και ενώνει τις δυο πλευρές μιας χαράδρας στον ποταμό Γκουνγκντόνγκ. Πώς; Γκουνγκντόνγκ.

 

Ε όχι και ρομποτάκι

Θυμάσαι τα ρομποτάκια που έπαιζες μικρός; Ξέχνα τα. Η πίστα έχει αλλάξει και πλέον, τα ρομποτάκια έγιναν τιτανοτεράστια, με πρώτο και καλύτερο το ρομπότ-γίγας στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας, με ύψος 18 μέτρα και βάρος 24 τόνους! Βαδίζει, γονατίζει και κάνει χειρονομίες (ευγενικές να υποθέσουμε), ενώ αποτελείται από 200 κομμάτια από ατσάλι και πλαστικό, ενισχυμένο με ανθρακονήματα.  Έχει βασιστεί στην τηλεοπτική σειρά των ’70’s «Mobile Suit Gundam”, την οποία θα ξέρεις αν είσαι λάτρης του Japanese anime. Είσαι;

 

myblu, my No1!

Και ερχόμαστε στα δικά μας αγαπημένα, και συγκεκριμένα, στο myblu! Και γιατί αποτελεί κορυφαία είδηση; Επειδή το myblu, το ηλεκτρονικό τσιγάρο Νέας Γενιάς, κατάφερε να κερδίσει τις προτιμήσεις των ενήλικων ατμιστών και να γίνει Νο1, σε έναν μόλις χρόνο, στην ελληνική αγορά! Όχι ότι δεν το περιμέναμε. Το myblu ξεχώρισε αμέσως, γιατί έφερε Κάτι Καλύτερο σε όλα όσα ζητούσαμε: στην ποιότητα και την ασφάλεια, το πρακτικό design, την ευκολία στη χρήση, τα 5 χρώματα της συσκευής, και φυσικά, τις 8 μοναδικές γεύσεις σε 3 επίπεδα νικοτίνης.

 

Αστείες, συγκινητικές, περίεργες, φουτουριστικές, οι ειδήσεις πάντα θα μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Εσύ, ποιες θες να μοιράζεσαι, ενώ απολαμβάνεις Κάτι Καλύτερο;