Όλοι οι μεγάλοι λογαριασμοί, όλοι οι μεγάλοι influencers, έχουν έναν σημαντικό εχθρό να αντιμετωπίσουν: τους hackers. Ο Θανάσης Ευθυμιάδης δεν ξέφυγε από αυτή τη διαδικτυακή μάστιγα. Ένας Τούρκος hacker κατάφερε και τρύπωσε στο προφίλ του, και αφού έμαθε εκ των έσω τα περί σωστής αφόδευσης, φιλικής προς την εντερική υγεία, και δεν είχε και κάτι άλλο να πάρει από αυτό το χακάρισμα στην τελική, ζήτησε λύτρα από τον ηθοποιό για να πάρει το προφίλ του πίσω.

Στη θέση του Ευθυμιάδη θα ένιωθες οργή, θυμό. Εκείνος πάλι όχι. Πήρε το “kill them with kindness” και το έκανε πράξη. Για την επικοινωνία του με τον χάκερ μας ενημέρωσε μια ανάρτησή του, που δίδαξε. Στο μεταξύ, στη φωτογραφία φοράει στολή που παραπέμπει σε φορεσιά του 1821 και ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ να προσπαθήσεις να την αγνοήσεις. 

“Lock down-Soul up

Δεν μας έφτανε η καραντίνα, δεν μας έφτανε που τα θέατρα είναι κλειστά από τον Μάρτιο, ήθελε και ο Τούρκος κλέφτης να του πληρώσω χαράτσι ????

Η απάντησή μου στον Τούρκο hacker όταν σε γραπτή επικοινωνία μας, μου ζήτησε λύτρα, για να μου επιστρέψει το προφίλ μου ( μετάφραση από τα αγγλικά) :

“Αδελφέ μου Τούρκε. Το να σου δώσω έστω και ένα ευρώ, για να μου επιστρέψεις αυτό που μου έκλεψες, Θα ήταν μεγάλη προσβολή προς τους προγόνους μου και τις αξίες που μου κληροδότησαν.

Προσεύχομαι λοιπόν για σένα, να βρεις μία δικιά σου ευτυχισμένη ζωή και έτσι να πάψεις να κλέβεις τις ζωές των άλλων.

Σε συγχωρώ»

Καλύπτουν τα νώτα μου οι πρόγονοι μου!

Ευγνώμων”

Όλα αυτά από τον καινούργιο λογαριασμό του ηθοποιού, στο πρώτο βίντεο του οποίου μας κάνει μαθήματα διαχείρισης θυμού και να μας θυμίζει όλα τα κλισέ που έχουμε ακούσει κατά καιρούς και προσπαθούμε να ξεχάσουμε. 

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, μίλησε για αυτή του την περιπέτεια μέσα στο Σαββατοκύριακο, υποσχόμενος πως θα συνεχίζει να μοιράζεται όσα θέλει να μοιραστεί με το κοινό του κι εμείς αναμένουμε με ανυπομονησία. 

https://www.youtube.com/watch?v=cVplT-O6wl8