Ως θαύμα απευθείας από την Παναγία εξηγεί ο Αμβρόσιος την ανάρρωσή του από τον κορωνοϊό. Με κείμενό του, την ευχαριστεί μέσω του ekklisiaonline.gr για το αρνητικό του τεστ. Παράλληλα, μιας και αντιλαμβάνεται, όπως λέει, πως ο φόβος του κορωνοϊού υπάρχει μέσα μας και γύρω μας, παραθέτει και το αρνητικό αποτέλεσμα του τεστ του. “Ομολογεί θαύμα ο Αμβρόσιος” είναι ο τίτλος του κειμένου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Διάβασε ολόκληρη την ανάρτηση εδώ.

Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΜΕ ΕΘΕΡΑΠΕΥΣΕ!

ΔΟΞΑΖΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ!

ΕΥΓΝΩΜΟΝΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑΝ ΜΑΣ!

ΜΕ ΑΠΑΛΛΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ!

________Ναί, αγαπητοί μου Πατέρες και Αδελφοί,

Με την μεσιτεία της Υπεραγίας Θεοτόκου καί του Αγίου Νεκταρίου, έλαβε τέλος η μικρή περιπέτεια της υγείας μου. Ο Κύριος με ελέησε! Με εθεράπευσε χωρίς την περιπέτεια της εισαγωγής μου στο Νοσοκομείο! Δοξάζω και ανυμνώ τo Άγιον Όνομά Του!

Ευγνωμονώ την Παναγίαν μας, προς την Οποίαν παρακλητικώς προσευχόμενος, επισφράγιζα πάντοτε την προσευχήν μου με τα λόγια: «Την πάσαν ελπίδα μου εις Σ?? ανατίθημι. Μήτερ του Θεού φύλαξόν με υπό την σκέπην Σου».

________Επειδή, λοιπόν, ο φόβος μεταδόσεως του Κορωνοϊού κυριαρχεί παντού και βασανίζει τις ψυχές μας, στη συνέχεια παραθέτω το αποτέλεσμα της εξετάσεως με ημρομηνίαν 24.11.2020:

«Μοριακή ανίχνευση του Κορωνοϊού SARS-Cov-2.

SARS-COV-2: ΑΡΝΗΤΙΚΟ.

_________Ας είναι δοξασμένο το όνομα του Κυρίου μας!

______Υπεραγία Θεοτόκε, «φύλαξον ημάς υπό την σκέπην Σου!»

______Λύτρωσε όχι μόνον τον τόπον μας αλλά και ολόκληρον τον κόσμον από την κατάρα του Κορωνοϊού! ΑΜΗΝ!

+ Ο πρ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος

Στο μεταξύ, το ιδιαίτερο κονέξιο του με τη Μεγαλόχαρη δεν είναι νέο. Την είχε ρωτήσει παλιότερα αν πρέπει να παραιτηθεί ή όχι αφήνοντάς μας σε αναμονή για την απάντησή της. Αφορμή για το δίλημμα υπήρξαν οι δηλώσεις για τους ομοφυλόφιλους.