Στα νέα του Netflix, ήρθε αυτό που κάποιοι περιμέναμε καιρό. Ο David Lynch θα φτιάξει σειρά για την πλατφόρμα, με τα γυρίσματά της να ξεκινάνε τον Μάιο του 2021, κάποια εκ των οποίων θα πραγματοποιηθούν στα Calvert Studios. Προς το παρόν, ο τίτλος της σειράς είναι Wisteria, αλλά ακόμα και αυτός είναι work in progress. Η νέα σειρά θα είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Lynch, σε συνεργασία με την παραγωγό Sabrina S.Sutherland. 

Γενικότερα, υπήρχε μια φημολογία για συζητήσεις του David Lynch με το Netflix για μια νέα παραγωγή ήδη από το 2018. Να θυμίσουμε κάπου εδώ, μια φωτογραφία του που είχε κυκλοφορήσει, με τον ίδιο να πίνει καφέ στο lobby του Netflix. Μετά από αυτό, οι φήμες είχαν κάπως ησυχάσει, μέχρι να γίνει γνωστό πως μια νέα σειρά είναι στα σκαριά. 

https://twitter.com/netflix?ref_src=twsrc%5Etfw

Θεωρητικά, με τον τίτλο Wisteria να είναι στο τραπέζι (ήδη από τον Φεβρουάριο) και με το Reddit να κάνει αναφορά σε ένα budget γύρω στα 85 εκατ. Δολάρια, τα πράγματα φαίνεται να σοβαρεύουν. Οι πληροφορίες, πάντως, ως τώρα, κάνουν λόγο για 13 επεισόδια διάρκειας μιας ώρας, ή ακόμα και για 13 μίνι ταινίες. Τα γυρίσματα έχουν ήδη πάρει αναβολή λόγω πανδημίας, και ο Μάιος του 2021 φαίνεται να έχει «κλειδώσει» για αρχή. Στο μεταξύ, ενδέχεται να χρειαστεί να περιμένουμε ως το 2022 για να μπορούμε να την απολαύσουμε, αλλά δε βαριέσαι. Την αναμονή την έχουμε συνηθίσει γενικώς με τον Lynch. Στο μεταξύ, μπορεί κανείς να σκεφτεί τι πλοκή μπορεί να έχει μια σειρά με τίτλο Wisteria και ποιο θα είναι το cast;