Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της Αργεντινής, ο Ντιέγκο Μαραντόνα,πέθανε σε ηλικία 60 ετών και οι εκατομμύρια θαυμαστές του παγκοσμίως τον θρηνούν και θυμούνται την κληρονομιά του θρύλου των γηπέδων που χρησιμοποίησε το status του για να σταθεί δίπλα στους αδικημένους και να μιλήσει για την ανισότητα. Πολλά μπορείς να γράψεις για τον Μαραντόνα αλλά η επόμενη πρόταση είναι ακόμη μια απόδειξη ότι το 2020 δεν πάει καλά.

 

Στην Αυστραλία χθες το βράδυ δεν τον κλαίγανε επειδή εξαιτίας ορθογραφικού λάθους πίστευαν ότι πέθανε η Μαντόνα. Δηλαδή οκ πόσο δύσκολο είναι να ξεχωρίσεις το Maradona από το Madonna. Δεν κρίνω.

Αλλά τόσο “RIP Madonna” σε ταράζει και αρχίζεις το ψάξιμο στο Google και καταλήγει τρεντ και εκεί. Χωρίς να έχει κάνει ούτε ένα live στο Instagram για να σχολιάσουν όλοι το νέο της λουκ/μεταμόρφωση/ γκόσιπ κάνετε. Αναρωτιέστε κι εσείς ποίος είναι τόσο χαζός; 

https://t.co/2AGomwhpHd

Στα καλά νέα το Μαντονάκι ζει και βασιλεύει, εμφανίστηκε πρόσφατο στο κομμάτι Levitating της Dua Lipa μαζί με την Missy Elliott και για τον εορτασμό των 15 χρόνων από την κυκλοφορία του Hung Up έβγαλε την HQ ανανεωμένη έκδοση του βίντεοκλιπ.

https://t.co/dwgH7F2yfm