Εφημερίδες και τηλεοπτικά μέσα της Αργεντινής μεταδίδουν την είδηση του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα. Έπαθε έμφραγμα του μυοκαρδίου, μόλις δύο εβδομάδες από την έξοδο του από το νοσοκομείο, νοσηλευόταν για θεραπεία έπειτα από εγκεφαλική αιμορραγία.

https://t.co/djat3PygTt

Την είδηση του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα μετέδωσε η εφημερίδα Clarin, που αναφέρει ότι ο θρυλικός Ντιέγκο βρισκόταν στο σπίτι του την στιγμή που υπέστη το καρδιακό επεισόδιο. Εκεί άμεσα μετέβησαν τρία ασθενοφόρα, διεκομίσθη σε νοσοκομείο και δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο Μαραντόνα είχε υποβληθεί σε επέμβαση στον εγκέφαλο στις 2 Νοεμβρίου και από τότε βρισκόταν στο σπίτι του υπό ιατρική παρακολούθηση. Ο τεράστιος Ντέγκο Μαραντόνα, το θρυλικό 10άρι της Εθνικής ομάδας της Αργεντινής και της Νάπολι  πέθανε σε ηλικία μόλις εξήντα ετών. Τραγική ειρωνεία; Τα γενέθλια του ήταν στις 30/10, τα πέρασε χωρίς να θέλει να μιλήσει ή να φάει. Ήταν κυκλοθυμικός και η κόρη του τον ανάγκασε μετά από μερικές μέρες να πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις σε ιδιωτική κλινική της Λα Πλάτα, 60 χιλιόμετρα νότια του Μπουένος Άιρες.

Κατόπιν επιμονής του προσωπικού του γιατρού και νευρολόγου, Λεοπόλδο Λούκε, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και εκεί διαπιστώθηκε το υποσκληρίδιο αιμάτωμα. Μετά από επέμβαση 80 λεπτών ξύπνησε και όλοι πίστευαν ότι σώθηκε η ζωή του. Δυστυχώς, η πραγματικότητα τους διέψευσε.Το “χέρι του Θεού επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του.