Το GNTM αν κάτι μας έχει προσφέρει είναι τίμια ένοχη απόλαυση και τηλεοπτικά crushes. Και ενώ το τηλεοπτικό κοινό μοιάζει να είναι μοιρασμένο ανάμεσα σε Ηρακλή και Ανδρέα, ένα άλλο αγόρι δείχνει να έχει κερδίσει τις καρδούλες των απανταχού εραστών της μόδας. Γιατί αν έχει να δώσει έναν επαγγελματία αυτή η σεζόν, αυτός είναι ο Έντουαρντ. Το αγόρι-τέλεια αφορμή για την αναβίωση κάποιου boyband παλιάς κοπής. Στο μεταξύ, όσο εμείς στηρίζουμε Edward, τόσο η παραγωγή του reality μόδας μας κοντράρει συστηματικά, με τους κριτές να τον έχουν μετατρέψει σε σάκο του μποξ. Με λίγα λόγια, το παιδί δεν έχει σταυρώσει καλή κριτική, δεν έχει πάρει στα χεράκια του καλύτερη φωτογραφία και στο χθεσινό επεισόδιο η ζωή έγινε ακόμα σκληρότερη μαζί του.

Εκεί που είχε ακούσει καλές κριτικές και μας έκανε όλους να απορήσουμε τι πήγε εξαιρετικά καλά στη ζωή της Βίκης Καγιά και του είπε καλά λόγια και εκεί που ήταν το φαβορί για να πάρει την καλύτερη φωτογραφία, η κριτική επιτροπή είχε όρεξη για βία και σαδισμό. Μια καλή μέρα είχε και ο Έντουρντ και του την έβγαλαν ξυνή, αποφασίζοντας να αφήσουν στην κρίση των συμπαικτών του το ποιος θα πάρει τη «δουλειά» που λένε φέτος οι μύστες της μόδας εκεί στο reality. Και πού τους οδήγησε η κρίση τους; Στο να δώσουν την καλύτερη φωτογραφία στο Δημοσθένη. Στο μεταξύ, ούτε ο Έντουαρντ δεν ψήφισε τον εαυτό του και μείναμε εμείς σαν άλλες Στελλάρες στο Είσαι Το Ταίρι μου να ουρλιάζουμε «Έντουαρντ, σε πειράξανε;».

Και δεν είμαστε οι μόνες, διάολε. Σε ό,τι σχόλια και tweets έχουμε τρακάρει γίνεται σαφής η ύπαρξη μιας συνωμοσίας προς το πρόσωπο του Έντουαρντ. Αλλά δεν έχουν καταλάβει, πως όσο τον αδικούν, τόσο μας πορώνουν. Ιδίως επειδή το χθεσινό σκηνικό μας θύμισε όλες τις τραυματικές φορές που έχουμε υπάρξει και νιώσει outsiders. Edward, σε θέλουμε στον τελικό, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;