Σου έχω καλά νέα και άσχημα νέα. Η Παρασκευή 27 Νοεμβρίου είναι η φετινή Black Friday. Η μέρα- θεσμός πια και στην ελληνική αγορά όπου μπορείς να αγοράσεις σε πολύ χαμηλές τιμές ότι προϊόν επιθυμείς.

Και ποιος φέρνει το απόλυτο Black Friday; Η MediaMarkt που ξέρει από χαμηλές τιμές. Αμέτρητες Black Friday προσφορές σε όλες τις συσκευές για το σπίτι σας και για εσάς στο mediamarkt.gr και με ανέπαφη, ασφαλή παράδοση στην πόρτα του σπιτιού σας.

Τα άσχημα νέα είναι ότι η φετινή Black Friday μας βρίσκει κλεισμένους στο σπίτι λόγω του νέου lockdown που έχει επιβληθεί για την καταπολέμηση της πανδημίας που μαστίζει τον πλανήτη. Συνεπώς τα καταστήματα είναι κλειστά και κάθεσαι τώρα εσύ και σκέφτεσαι τι θα αγοράσεις και από πού και αν δεν το δεις με τα ματάκια σου τι ακριβώς θα πάρεις και όλα αυτά που αλήθεια είναι, περνούν από το μυαλό όλων μας. Θα σου φτιάξω όμως τη διάθεση λέγοντάς σου, ότι δεν έχει καμία μα καμία σημασία που τα καταστήματα είναι κλειστά. Μπορείς να προμηθευτείς τα πάντα ηλεκτρονικά με απόλυτη ασφάλεια στις συναλλαγές σου αρκεί να κάνεις τις σωστές επιλογές. 

Και επειδή γνωρίζω πολύ καλά πως όλοι μας είμαστε πιεσμένοι λόγω της κλεισούρας, θα σου δώσω μερικά tips για το τι μπορείς να αγοράσεις ώστε να περάσεις δημιουργικά τις ημέρες καραντίνας από το να κάθεσαι και να μοιρολογάς την τύχη σου. Φτιάξε καφέ και άρχισε να σημειώνεις. 

Αξιοποίησε δημιουργικά τον χρόνο σου. Το μυστικό είναι να βρεις ασχολίες που μπορείς να κάνεις μέσα στο σπίτι και να περνάς τον χρόνο σου λίγο πιο… ελεύθερα. Ορίστε μερικές ιδέες:

Μαγειρική. Δοκίμασε να φτιάξεις νέες συνταγές που σε διαφορετικές συνθήκες δεν θα είχες τον κατάλληλο χρόνο για να τις φτιάξεις. Μπες στο mediamarkt.gr πήγαινε στην ενότητα Είδη μαγειρικής πάρε ότι τηγάνι και ότι άλλο κουζινικό σου λείπει και βγάλε από μέσα σου τον σεφ που κρύβεις.
Γενική καθαριότητα. Ποτέ δεν είναι αργά για να φρεσκάρεις το σπίτι σου, ακόμη και να κάνεις μια αλλαγή στη διακόσμησή του. Διάλεξε μια καλή ηλεκτρική σκούπα και μετέτρεψε τον χώρο σου, σε χώρο χαλάρωσης. Οι ευκαιρίες είναι για να αρπάζονται. Και καλή σκούπα θα αποκτήσεις και σπίτι καθαρό θα έχεις.
Απόκτησε ένα χόμπι. Όπως για παράδειγμα τη φωτογραφία. Και μην μου πεις ότι δεν βγάζεις φωτογραφίες για να ανεβάζεις στα social. Τώρα εκμεταλλεύσου τις προσφορές της Black Friday και αγόρασε μια καλή φωτογραφική μηχανή είτε ένα smartphone με υψηλής ευκρίνειας κάμερα και στήσε το κατάλληλο σκηνικό στο σπίτι σου. Από μια όμορφη γωνία μέχρι τον ίδιο σου τον εαυτό, πειραματίσου, στήσε καλλιτεχνικές φωτογραφίσεις και ξετρέλανε τους followers σου. 
Λιώσε στις σειρές και τις ταινίες. Ναι ξέρω, δεν κρύβει και πολύ δημιουργία μέσα της αυτή η συμβουλή, αλλά ποιος δεν κάθεται στην καραντίνα να δει ατελείωτες ώρες Netflix. Και αν δεν έχεις καλή τηλεόραση τώρα είναι η ώρα ν΄ αποκτήσεις. Μπες στο eshop του MediaMarkt, διάλεξε μέσα από αμέτρητες προσφορές σε τηλεοράσεις και καλή διασκέδαση.

Και όπως σου είπα. Μην σε προβληματίζει που τα καταστήματα είναι κλειστά. Στα MediaMarkt, θα βρεις τεράστια ποικιλία προϊόντων σε επάρκεια και μιας και η εξυπηρέτησή τους είναι άψογη, θα φτάσουν στο σπίτι σου σε όποια πόλη της Ελλάδας και αν κατοικείς με απόλυτη ασφάλεια. Τι; Ακόμα κάθεσαι; Μπες και άρχισε να φτιάχνεις λίστα, η Black Friday πλησιάζει!