Στη δύτικη Θεσαλλονική, η ΕΛ.ΑΣ. εντώπισε κατάστημα που είχε μετατραπεί σε χαρτοπαικτική λέσχη. Μετά από έφοδο που έκανε η αστυνομία, συνελήφθησαν συνολικά 18 άτομα που μάλλον δεν χαμπάριασαν από πανδημίες και τέτοιες αστειότητες και ήθελαν να τζογάρουν δια ζώσης. Γιατί εδώ που τα λέμε τι να σου κάνει το ηλεκτρονικό ποκεράκι αν δεν κρατάς μάρκες στο χέρι όταν κάνεις ρέστα; Ή μπλόφα; Που την πας την μπλόφα; Το ίδιο είναι να κάνεις μπλόφα από pc και το ίδιο από κοντά και να πετάς το 8-3 στα μούτρα του αντιπάλου που μόλις πέταξε επαφή στο δέκα γιατί φοβήθηκε ότι χάνει;

Αναλυτικότερα, στην έφοδο έπιασαν 11 άτομα να παίζουν πόκερ σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι με μάρκες και μοιρασμένα χαρτιά. Οι φήμες που θέλουν τον έναν θαμώνα να φώναξε “ΌΧΙ ΤΩΡΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΧΩ ΑΣΣΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΓΥΡΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΠΑΛΙ”, δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Τα υπόλοιπα 7 άτομα απλώς ήταν στον χώρο, εκ των οποίων,  ένας ήταν ο ιδιοκτήτης και μια κοπέλα που είχε πάνω της μικροποσότητα κάνναβης, που εδώ που τα ξανά λέμε, αν έχεις άσσους και χάνεις από 7-3, όχι μικροποσότητα, ένα λιβάδι φούντα θες για να συνέλθεις. 

Εκτός από την εις βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, αυτόφωρης διαδικασίας, επιβλήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. πρόστιμα τόσο για παραβίαση περιορισμού κίνησης όσο και για μη χρήση μάσκας, ενώ σε βάρος του 55χρονου ιδιοκτήτη που φέρεται ως διοργανωτής επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ. Όσο κι αν διαφωνούμε με την πράξη, ειδικά αυτές τις μέρες που τα νούμερα της πανδημίας σοκάρουν, ένα κομμάτι μέσα μας καταλαβαίνει τους συνάδλεφους  τους συλληφθέντες.